Chcecie siê k³óciæ? Obra¿aæ (w pewnych, oczywi¶cie granicach)? Tu jest na to miejsce. Luk, proszê o wyrozumia³o¶æTakie miejsce jest po prostu potrzebne!
Chcecie siê k³óciæ? Obra¿aæ (w pewnych, oczywi¶cie granicach)? Tu jest na to miejsce. Luk, proszê o wyrozumia³o¶æTakie miejsce jest po prostu potrzebne!
Wszystkie b³êdy w moich wypowiedziach s± celowe. Umiem pisaæ i czytaæ
Wyrozumia³o¶æ? O nie. To przecie¿ temat do k³ócenia siê. Bêdê wiêc k³óci³ siê na temat tematu o k³ótniach xD.
Nie wiem po co co¶ takiego (lepiej dyskutowaæ ni¿ od razu siê k³óciæ - te dwa s³owa to bynajmniej nie to samo), ale zobaczymy, mo¿e siê przyda![]()
Ka¿d± sprawê mo¿na rozwi±zaæ w trojaki sposób: dobrze, ¼le i po mojemu.
Fear leads to anger; anger leads to hate; hate leads to suffering. - Yoda
"Cudzej pizzy siê nie ze¿era!"
~Buka
Szczerze to to takie trochê nie teges, ten temat w sensie. No bo k³ótnie przecie¿ przychodz± naturalnie, nie ma tak, ¿e mam ochotê siê pok³óciæ, to sobie kogo¶ zbluzgam i ju¿. Chyba ¿e jak gdzie¶ rozwinie siê k³ótnia to ¿eby nie by³o offtopu, mo¿na tu przenosiæ posty...
"Bar Najlepsze ¯eberka Hargi w pobli¿u portu prawdopodobnie nie zalicza siê do najlepszych lokali miasta. Obs³uguje klientów, którzy preferuj± ilo¶æ nad jako¶æ i rozbijaj± sto³y, je¶li jej nie dostan±. Nie szukaj± potraw wyszukanych czy egzotycznych, ale wol± dania konwencjonalne, jak embriony ptaków nielotów, mielone organy w pow³oce jelit, plastry cia³a ¶wiñ czy bulwy bylin przypalane w zwierzêcym t³uszczu; w ich gwarze okre¶la siê je jako jajka, kie³basê, bekon i frytki."
zw³aszcza ¿e ktos moze uznac dan± dyskusje za k³ótnie i napisac tutaj a druga osoba nie za k³ótnie i nie zagl±daæ tu.
Dyskusja, w tym temacie przerodzi³a siê w offtop. Odpowiem, wiêc na post mikolasa109 tutaj.
Nie uwa¿am tej dyskusji za k³ótniê- na pocz±tku chcia³em napisaæ tu: http://forum.fnin.eu/showthread.php?...arenie./page49 - ale za rad± kama odpiszê w tym temacie.
Opcja: sprawdzanie pisowni nie gryzie.Istniej± tak¿e znaki interpunkcyjne, a zdanie zaczynamy wielk± liter±.
Taka przyjacielska rada.
Od pocz±tku:
Ty uwa¿asz, ¿e news by³ niepotrzebny, a ja twierdzê, ¿e fanclub ma za zadanie, umieszczaæ na stronie g³ównej, wszystkie informacje zwi±zane z FNiN.
Zak³adam, ¿e nie wszyscy o tym wiedzieli. Je¶li chocia¿ jedna osoba dowiedzia³a siê czego¶ nowego dziêki temu newsowi, to by³ sens go dodawaæ.
Zreszt±, nigdzie nie widzia³em dok³adnej tre¶ci opisu z tylnej ok³adki ¦wiata Zero. Mo¿e Ty gdzie¶ go podawa³e¶?
Muszê te¿ zaznaczyæ:
-O fabule Buntu Maszyn te¿ by³o wiadomo wiele, a mimo to powsta³ ten news: http://forum.fnin.eu/showthread.php?...3u-ksi%B1%BFki
-Mimo, ¿e po premierze BM, gdy wiêkszo¶æ osób mia³a ju¿ rzeczon± ksi±¿kê, kto¶ doda³ takiego newsa:
http://forum.fnin.eu/showthread.php?1584-Wyklejka-BM
Ja nie by³em chamski, tylko niemi³y. Jest pewna ró¿nica. Nie obra¿a³em Ciê, tylko krytykowa³em twoje wypowiedzi. Chyba nie masz zamiaru obra¿aæ siê na mnie, tylko dla tego ¿e moja opinia, ró¿ni siê od Twojej?
Ju¿ wyja¶niam:
<=>"Ja ju¿ o tym powiedzia³em! Tralalalala. S³uchaj mnie, jestem m±drzejszy, bo rozmawia³em z Kosikiem!"
Tak odbieram Twoj± wypowied¼.
Ostatnio edytowane przez kam193 ; 21-10-11 o 20:53
Zamieszczone przez Rafa³ Kosik, Vertical
Ach... Je¿eli tak zosta³ odebrany mój post to przepraszam. Nie chcia³em w ten sposób przed nikim szpanowaæ. My¶lê ¿e siê nie zrozumieli¶my. bla bla bla itd. w³a¶ciwie uwa¿am te k³ótnie za zamkniêt± ( chyba ¿e siê mylê to mnie popraw ). I co do mojej ortografii i interpunkcji to nie masz siê czego czepiaæ. Staram siê dbaæ o poprawno¶æ wypowiedzi ale by³em trochê wkurzony i nawet nie poprawia³em swoich wpisów. Je¿eli jest jeszcze jaka¶ sprawa do wyja¶nienia to zapraszam.
Moja wypowied¼:
nie mia³a byæ z³o¶liwa. Je¶li mia³a wyd¼wiêk ironiczny, to by³a ona niezamierzona.
Chcia³em powiedzieæ, ¿e du¿o osób ma problemy z ortografi±(ja tak¿e), a u¿ywanie opcji o której mówi³em, u³atwia ¿ycie.
Nie, ja ju¿ wyja¶ni³em moj± opiniê, w sprawie newsa z informacjami o opisie ¦0.![]()
Zamieszczone przez Rafa³ Kosik, Vertical
¯adna ró¿nica. Nadal jeste¶ dzieckiem.Do Andrzej :
Primo mam ju¿ 13 lat tylko nie wiedzieæ czemu system strony nie zaktualizowa³.
Secondo a od kiedy 18-latki czytaj± ksi±¿ki dla dzieci ?
Je¶li ju¿, to ''secundo'', intelektualisto.
Wolny kraj i mogê sobie czytaæ, co mi siê ¿ywnie podoba.
There are no atheists in foxholes
Ernie Pyle
Lotnisko Rhein-Main we Frankfurcie. L±duje angielski samolot. wyhamowuje, staje i stoi. Wie¿a ka¿e mu ko³owaæ do terminala, Anglik stoi. Wreszcie przyznaje siê, ¿e nie wie, w któr± to stronê. Wie¿a t³umaczy mu drogê, przy okazji rzuca uwagi pod adresem Brytyjczyka, koñcz±c pytaniem: Nigdy nie by³e¶ we Frankfurcie?
Anglik odpowiada: By³em, w 1944 roku. Ale wtedy tylko co¶ zrzuca³em i nie l±dowa³em tutaj.
No i mamy k³ótniê
Ostatnio edytowane przez Koalax3 ; 25-10-11 o 16:40
Jakie jest przes³anie Metalliki? Nie ma przes³ania, ale gdyby by³o, to brzmia³oby tak: zajrzyj wg³±b siebie, nie s³uchaj mnie, nie s³uchaj Jamesa, nikogo nie s³uchaj – szukaj odpowiedzi w sobie samym. — Lars Ulrich
Zamieszczone przez mikolas
Zamieszczone przez wikipedia
Zale¿y w jakim jêzykuZamieszczone przez Andrzej
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten w±tek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)