A głośniki od kompa na dzień dobry nie wystarczą?A ty już kupiłeś, czy jeszcze dalej na głośnikach rypiesz?
![]()
Wiek to stan ciała, a nie umysłu.
Dzisiaj odwiedziłem 6 sklepów muzycznych. Nigdzie nie mieli :< Wygląda na to że będę musiał poczekać aż wrócę z zadupia (jadę jutro). Głośniki wystarczą, ale tylko jeśli są naprawdę dobre![]()
No moje takie nie są. Ale co innego sprzęt brata. Najwyżej się do niego uśmiechnę. Może kiedyś będę miał okazję zagrać na elektryku. Wtedy zobaczę, czy mi się to podoba.
Wiek to stan ciała, a nie umysłu.
Kaloryfer, a jakie masz te głośniki do komputera?![]()
LipneAle kupię jakieś kolumienki 2.0 (co najmniej 50W). I znalazłem w piwnicy stary amplituner, zobaczymy czy będzie się dało podłączyć
![]()
hmmmm... nie za bardzo wiedziałam gdzie to napisać, ale...
może niektóRZy wiedzą, może nie, ale co roku we Wrocławiu w weekend majowy odbywa się próba pobicia Rekordu Guinessa w jak największej liczbie osób grających na gitarze w tym samym czasie piosenkę Jimiego Hendrixa: "Hey Joe". Z tej oto okazji chciałam zaprosić gitarzystów z forum, może ktoś się pofatyguje nas wesprzeć?
pomóżcie![]()
bicie rekordu odbędzie się w najbliższą sobotę na Wrocławskim rynku
(http://www.heyjoe.pl/)
Ostatnio edytowane przez Jasti ; 27-04-11 o 11:50
[2014-10-26 23:28]Patrycjolona: Swoja drogą, to Buka rysowała tę nikę w banerze?
[2014-10-26 23:28]Mortenka: spójrz na cycki
[2014-10-26 23:28]Mortenka: i się domyśl xD
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)