Oni wykorzystali sytuaację, że Felixa nie ma i zaczęli się całować. Wyproszono ich z kawairni. Na zewnątrz czekał Felix, który z chytrym uśmieskziem powiedział:
-Mam was!?adnie to tak!?
Oni wykorzystali sytuaację, że Felixa nie ma i zaczęli się całować. Wyproszono ich z kawairni. Na zewnątrz czekał Felix, który z chytrym uśmieskziem powiedział:
-Mam was!?adnie to tak!?
-niebardzo...-odrzekl Net
- a nawet jeli, to pliss...nie klocmy sie-odparla Nika
-dobra, ale pod warunkiem że ze sobą zerwiecie
-dam ci odpowiedź jutro, muszę się zastanowić-odparł zrezygnowany Net, knując już jak zemścić się na Felixie
Net i Nika zaczeli omawiac, jak utrzymac nadal zwiazek, ale tak zeby Felix sie nie dowiedzial...
- Mam pomysł!- wykrzyknął uradowany Net-zróbmy tak: zerwiemy na jego oczach, ale tak na niby!...-Nika spojrzała na niego groźnie-może jednak to był zły pomysł...
-ale to niesprawiedliwe-prawie krzyczala Nika-przeciez on nie moze tak po prostu...
-cicho..spokojnie...wiem o tym...jutro wszystko mu wytkniemy...
Felix czekał pod szkołą ciekawy decyzji Neta.
-razem z Niką stwerdziliśmy, że nie możemy się tak poprostu rozstać. Jak nie pasi to se znajdz dziewczynę i koniec z superpaczką. A jak nie to zostan z nami tolerując naszą miłość.
Felix zgodził sie ale po kilku dniach zmienił zdanie. Wszedł podczas przerwy do łazienki a tam zobaczył Neta i Nikę, którzy
...calowali sie.Felixa ogarnela wscieklosc.
- Kogo ja tu widze...koniec z superpaczka! po prostu nie moge tego zniesc...totalnie mnie olewacie!
-Dżizas, stary opanuj sie!
Felix był wściekły. Jednak nie zdołał niczego więcej powiedzieć, ponieważ Nika wyparowała (dosłownie) na ich oczach.
Historie nigdy nie mają końca, chociaż książki nam to sugerują. One nie kończą się na ostatniej stronie ani nie zaczynają na pierwszej.
- Widzisz co zrobiłeś?! - krzyknął Net.
- Ale przecież przez ze mnie nie wyparo... - Felix nie dokończył, bo Net z wielką wściekłością wyszedł z łazienki.
Do końca dnia nawet nie patrzyli na siebie. Jednak następnego dnia Net zobaczył pod koniec lekcji Felixa z Zosią, którzy...
obsciskiwali sie na oczach calej szkoly. Net i Nika postanowili dolozyc Felixowi. Nastepnego dnia w szkole...
pojawił się zakaz całowania i przytulania. xD
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)