<
+ Odpowiedz w tym wątku
Strona 11 z 42 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 21 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 417

Wątek: Picie

Zagorzały Fan FNiN Awatar Luk
    1,752

Domyślnie Odp: Picie... :)

Karmi nie jest złe, chociaż dobre też nie jest . Piłem kiedyś takie fajne piwo na Słowacji. Nie pamiętam co do było... No masz... Nie mam pamięci do alkoholi... :/

A... No i co do tego:

Cytat Zamieszczone przez Zegarmistrz
    Który punkt regulaminu niby złamałem? (chociaż przydało by się sprecyzować obrażanie kogoś i obrażanie się ) Gdybyś nie wiedział, to kowboj po angielsku to cowboy, a to się czyta kałboj(lub kauboj, jak kto woli)
    A, i napisałem, że JA źle zinterpretowałem temat, o tu:
    Cytat Zamieszczone przez luk
    No to w takim razie źle zinterpretowałem temat.
    A tak odnośnie regulaminu... Może warto by napisać jakiś punkt o czepianiu się?
    Ech... <westchnięcie żalu i politowania>, jesteś na prawdę irytujący . Przestań się czepiać słówek, bo do niczego to nie prowadzi.
    //Nie chcę znów zaczynać, ale kto tu się czepia? Przecież jak napisałeś, że złamałem regulamin, a to prawdą nie było, to musiałem to sprostować, żeby tu userom świecić przykładem //Zeg

Edit: No właśnie nie za bardzo świecisz przykładem. Nazwałeś mnie "kałbojem forumowym" (no taa bardzo śmieszne ), a teraz starasz się wykpić tanimi wymówkami. Dobrze wiedziałeś, że słowo cowboy pisane fonetycznie można uznać za obrazę, więc teraz nie owijaj w bawełnę. Chociaż nie mam Ci tego za złe (kontrolna emotka -> ), to jednak martwi mnie ten dziwny... powiedziałbym chamski sposób w jaki ze mną rozmawiasz, nawet jeśli robisz to w formie żartu.
    I jeszcze pewna rzecz do sprostowania... Pisząc "kowboj mówi raz" chciałem nawiązać do pewnego kawału, chociaż nie wiem czy ktoś to załapał .
    Ostatnio edytowane przez Luk ; 06-12-08 o 10:12
    Każdą sprawę można rozwiązać w trojaki sposób: dobrze, źle i po mojemu.
    Fear leads to anger; anger leads to hate; hate leads to suffering. - Yoda

"Cudzej pizzy się nie zeżera!"
    ~Buka

Zagorzały Fan FNiN Awatar Mazda

Ja!

co do piw ... ja się na tym kompletnie nie znam jedynie wiem, jak które wygląda, jaką ma etykietkę i kapsel , bo kiedyś gromadziłam je ale mama wyrzuciła, bo stwierdziła, ze śmierdzi w domu od nich i zostałam pozbawiona mojej kolekcji.
    <brak podpisu z przyczyn ekonomicznych, społecznych, politycznych i religijnych>

Zagorzały Fan FNiN Awatar Patryx
    30

Oooo....zbieranie kapsli. Stare dobre czasy. Pamiętam jak kiedyś na Chorwacji z kolegą zbieraliśmy kapsle, ale po miesiacu mi sie znudziło.

Zagorzały Fan FNiN Awatar Asru
    32

Nie pamiętam co do było... No masz... Nie mam pamięci do alkoholi... :/
    No wiesz, zazwyczaj tak jest że się nie pamięta.....xd
    //Lol... Wiem jak to tak brzmi, ale wcale nie jest tak jak myślisz xD//luk
    Ostatnio edytowane przez Luk ; 06-12-08 o 17:30

Zafascynowany FNiN Awatar agencja
    356

Zaprawdę powiadam Wam Luk i Zegarmistrz są odwiecznymi wrogami...
    Mogli by wreszcie przestać...

i chciałam powiedzieć że pierwsze słowa mojego posta nie mają się nabijać z Pisma... Tak mówię żeby się nikt nie czepiał!
    Ostatnio edytowane przez Jasti ; 07-12-08 o 21:23
    I am Iron Man!
    Has he lost his mind?
    Can he see or is he blind?
    Can he walk at all
    Or if he moves will he fall?

Zagorzały Fan FNiN Awatar Procesor
    1,756

Cicho, agencja! Mają teraz zawieszenie boroni

//Zaraz zobaczycie, ale dopiero zaraz, dlaczego nic nie piszę //Zeg
    Ostatnio edytowane przez Zegarmistrz ; 07-12-08 o 16:37

Zagorzały Fan FNiN Awatar Mazda

mhmm ...Zeg się przygotowywał do kontrataku. Ja to nie wiem... że wam się chce tworzyć takie długie wypowiedzi na poł strony?

//Nie, nie kontrataku... Raczej chęci wyjaśnienia nieporozumienia I faktycznie okazało się, że nikt nikogo nie obraził () Ale nie o tym temat //Zeg

//Zeg, od tego mamy prawa, żeby je wykorzystywać. Zróbmy z tego postu megaposta//Procesor
    Ostatnio edytowane przez Procesor ; 09-12-08 o 06:39
    <brak podpisu z przyczyn ekonomicznych, społecznych, politycznych i religijnych>

Zegix Awatar Zegarmistrz
    3,648

Odkopuję stary temat, który zakończył się w iście kowbojskim (specjalnie dla luka po polsku) stylu

http://www.jkudla.com/zdrowie/zdrowie.html
    a tu to samo, ale przejrzyściej
    http://www.browar.biz/forum/showpost...15&postcount=1
    Piwo pozytywnie wpływa na wydolność płuc. Litr piwa dziennie poprawia zarówno ogólną wydolność organizmu jak i zdolność koncentracji, szybkość reakcji, wzmacnia mięśnie.
    Ostatnio edytowane przez Zegarmistrz ; 14-05-09 o 17:46

Fan FNiN Awatar Woju
    32

Biegnę do sklepu po skrzynkę ?omży
    Wszystkie błędy w moich wypowiedziach są celowe. Umiem pisać i czytać

Super Moderator FNiN Awatar Jasti
    32

Kurczę, ale piwo to nie jest mój ulubiony trunek Niemniej jeśli zdrowe, chyba muszę się napić... ?artuję sobie, oczywiście, nie mam chwilowo ochoty Bo to nie tak, że nie lubię, ale jakoś nie za często mam na nie ochotę...

piwo nie wpływa negatywnie na wagę ciała. Jest nisko kaloryczne [ np. 100 g piwa ma 180 kJ, białego wina - 330 kJ, mleka pełnego - 275 kJ szampana - 305 kJ]. Rzeczywistą przyczyną nadwagi są pokarmy stałe - piwo jest pośrednim sprawcą poprzez poprawę ich przyswajalności przez organizm oraz podnoszenie przyjemności z jedzenia.

Ciekawe...
    "Bar Najlepsze Żeberka Hargi w pobliżu portu prawdopodobnie nie zalicza się do najlepszych lokali miasta. Obsługuje klientów, którzy preferują ilość nad jakość i rozbijają stoły, jeśli jej nie dostaną. Nie szukają potraw wyszukanych czy egzotycznych, ale wolą dania konwencjonalne, jak embriony ptaków nielotów, mielone organy w powłoce jelit, plastry ciała świń czy bulwy bylin przypalane w zwierzęcym tłuszczu; w ich gwarze określa się je jako jajka, kiełbasę, bekon i frytki."

+ Odpowiedz w tym wątku
Strona 11 z 42 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 21 ... OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów