P.S. Wtawiaj cytaty w znaczniki- Oj! - jęknął wystraszony Net, podnosząc nogę. - Ojoj! Ojojoj!
- Co? - Nika wystraszyła się
- Kupsaniec. Tu jest dosłwnie kupa kotów
//Już//Zeg
P.S. Wtawiaj cytaty w znaczniki- Oj! - jęknął wystraszony Net, podnosząc nogę. - Ojoj! Ojojoj!
- Co? - Nika wystraszyła się
- Kupsaniec. Tu jest dosłwnie kupa kotów
//Już//Zeg
Ostatnio edytowane przez Zegarmistrz ; 03-12-08 o 14:06
-Kropki są w cenie-postawił małą kropkę na środku kartki
-Kupa pingwina cesarskiego na Antarktydzie. Minimalizm wyrazu, przestrzeń, szeroka perspektywa, ekspresja bieli ...
-Nie stać cię na nic więcej?-nika uśmiechnęła się jednak przelotnie
Net przyjrzał się kartce i zaczął ją pokrywać kropkami w losowych miejscach
-Dużo pingwinów tędy leciało![]()
to było genialne xD przeżyłam nagły napad śmiechu i nadal się trzęsę
![]()
<brak podpisu z przyczyn ekonomicznych, społecznych, politycznych i religijnych>
Wg. mnie ta część nie była szczególnie mocna pod względem humoru. W porównaniu np. "Mamże ci ja lustro plastikowe, pójdę i walnę nim bydle po głowie" wszystko mięknie. Tamten tekst rozłożył mnie na łopatki. Tutaj ledwie kilka wywołało prychnięcie, może ze 2-3 normalny śmiech.
P.S. Bohater 404 też kultowy![]()
Now... Make me feel it! Make me feel alive agian!
?oo...to dziwne bo wg mnie ta część była najbardziej zaawansowana humorystycznie.
Lusterko to legenda, ale Os był najśmieszniejszy jako całość xP
Wg. mnie nie. M. in. przez to, że śmiesznie jest, jak przyjaciele są razem we 3, a tutaj dużo ich było osobno.
Now... Make me feel it! Make me feel alive agian!
Hmm, nie chcę się wtrącac w tą konwersację, ale w tym temacie zamieszczamy cytaty z OS. jeśli wg. was nie było śmiesznych textów, to po prostu nic nie piszcie ...
//Święte słowa//Zeg
xD-Co się stało zpańskim policzkiem?
Avatar cofnął się raptownie, wychodząc z cienia paprotki
-Zaciąłem się przy goleniu. Każdy się może zaciąć
Ostatnio edytowane przez Zegarmistrz ; 06-12-08 o 15:16
<brak podpisu z przyczyn ekonomicznych, społecznych, politycznych i religijnych>
To uczulenie na stokrotki - powiedział avatar. - Znaczy na paprotki. Mógłby ją pan przesunąć?
- Robi się pan przezroczsty od paprotki?
- Jest na to fachowe określenie laryngologiczne po łacinie przejdźmy do rzeczy.![]()
Te Hmm-kania mnie rozwalały xDHmmm...Hmm...Hmm...Hmm....
A mnie zbieranie Neta na LOTERIE xD
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)