Oby była wcześniej. Przecież to nie ma być oddzielna książka, tylko jakby kontynuacja OS. I przypominam, że większość treści pan Kosik już ma. Więc powinno być szybko.
Oby była wcześniej. Przecież to nie ma być oddzielna książka, tylko jakby kontynuacja OS. I przypominam, że większość treści pan Kosik już ma. Więc powinno być szybko.
Now... Make me feel it! Make me feel alive agian!
Ale sam pisał na stronie, że druga część ma się pojawić w połowie 2009 roku. Poza tym napisanie książki, a jej wydanie, to dwie rózne - chociaż równie pracochłonne - rzeczy. Trzeba sprawdzaić błędy, zaprojektować okładkę, wyklejkę i milion innych rzeczy. A przede wszystkim trzeba ją wydrukować, co też trochę trwa
W połowie... czyli gdzieś w czerwcu. No, to nie jest źle. Powinni się wyrobić z wszystkim - z pisaniem, z udoskonaleniami, z poprawkami, z okładką i wydaniem. A my do tego czasu będziemy jeszcze się cieszyć częścią pierwszą
- Co?! - krzyknął Ron, odkładając z hukiem łyżeczkę i patrząc ze złością na matkę. - A niby dlaczego miałbym robić porządki w moim pokoju? Harry i ja świetnie się tam czujemy!
- Muszę ci przypomnieć, młody człowieku, że za parę dni odbędzie się wesele twojego brata i...
- I mają się pobierać w mojej sypialni?
Harry Potter i Insygnia Śmierci, J.K.Rowling
W czerwcu. 24.06 w moje urodziny
<brak podpisu z przyczyn ekonomicznych, społecznych, politycznych i religijnych>
Nie, Mazda, nie chce mi się czekać do 24 Lepiej 01.06 Jak najwcześniej.
Ach. Nie mogę się doczekać OS.
- Co?! - krzyknął Ron, odkładając z hukiem łyżeczkę i patrząc ze złością na matkę. - A niby dlaczego miałbym robić porządki w moim pokoju? Harry i ja świetnie się tam czujemy!
- Muszę ci przypomnieć, młody człowieku, że za parę dni odbędzie się wesele twojego brata i...
Naprawdę? Super prezent
PS. Gdzie jest napisane, kiedy będzie 6 część?
Ale sam pisał na stronie, że druga część ma się pojawić w połowie 2009 roku. - Wiana to napisała.
ile jeszcze dni do premiery? ... <liczy> Aa, 3! 3 dni! Słownie 'trzy'!!!
<brak podpisu z przyczyn ekonomicznych, społecznych, politycznych i religijnych>
Trzy?! Ale... super! Nie zauważyłam nawet!
jej, już w piątek pogrążę sie w lekturze, będę czytała z wypiekami na twarzy do 3 a.m., będę śniła o FNiN Ale najbradziej cieszy mnie to, że znów się ożywią główne tematy na forum Bo teraz, to zwykle siedzimy w Hydeparku
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)