a co się stało tak właściwie? Co z MART-X'em? Co z tym forum jezykai.pl? Ja już niczego nie rozumiem ... ktoś nas zdradził, wydał czy coś? Wiem, że nic nie wiem![]()
a co się stało tak właściwie? Co z MART-X'em? Co z tym forum jezykai.pl? Ja już niczego nie rozumiem ... ktoś nas zdradził, wydał czy coś? Wiem, że nic nie wiem![]()
<brak podpisu z przyczyn ekonomicznych, społecznych, politycznych i religijnych>
Zajrzyj do tematu "Bunt przeciw fnin.eu"
No to faktycznie zgadzam się z tytułem topicu ... Głupota ... słowo klucz ... Jak tak można? To powinno być karalne!
<brak podpisu z przyczyn ekonomicznych, społecznych, politycznych i religijnych>
No, oni obrazili i nas, i ich. Nie powinni im byli wykasować tego forum. Co by się stało, gdyby nasze tak wykasowali???!!!
Właśnie, chodzi o to, że przez nich oraz przez lekkomyślność admina ucierpiało całe forum. Gdyby to nam wykasowano całą stronę, to bym chyba wyszła z siebie.
"Bar Najlepsze Żeberka Hargi w pobliżu portu prawdopodobnie nie zalicza się do najlepszych lokali miasta. Obsługuje klientów, którzy preferują ilość nad jakość i rozbijają stoły, jeśli jej nie dostaną. Nie szukają potraw wyszukanych czy egzotycznych, ale wolą dania konwencjonalne, jak embriony ptaków nielotów, mielone organy w powłoce jelit, plastry ciała świń czy bulwy bylin przypalane w zwierzęcym tłuszczu; w ich gwarze określa się je jako jajka, kiełbasę, bekon i frytki."
ale jezykai.pl może nadal ... istnieć?
Z tego co wiem, założyli już sobie nowe forum, ale te wszystkie rozmowy, dyskusje, myśli i wypowiedzi już nie wrócą. Zaczynają wszystko od początku![]()
Współczuję im, ale denerwuje mnie to, że wsadzają nas wszystkich do jednego worka.
Jak większość z nas.
Ale cóż poradzić. Stało się i mam nadzieję, że to się nie powtórzy i nie przydarzy innemu forum. Oby nie!![]()
Historie nigdy nie mają końca, chociaż książki nam to sugerują. One nie kończą się na ostatniej stronie ani nie zaczynają na pierwszej.
Muślę, że każdy powinien wyciągnąć wnioski z tej historii. I my, i Oni, i tamci forumowicze. Może napisali parę głupot na jezykai.pl, ale ci dwaj nie powinni byli usuwać tego na siłę i pisać, że reprezentują fnin.eu. TO była prawdziwa głupota...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)