Nie myl jeszcze o tym i mam nadziej, e koniec nie nast api za szybko
Nie myl jeszcze o tym i mam nadziej, e koniec nie nast api za szybko
To si w ogle nie moe skoczy! A jak si skoczy to wejd do wehiku czasu i cofn si.![]()
Addicted to reading...
Myl, e zakoczy si jako niespodziewanie i tak, aby to by ostateczny koniec...
-Nie interesuje mnie to - Net unis donie. - Nie chc sysze o adnych skarbach i nagrodach. Chc sobie siedze przed kompem na moich piciu literach i mie spokj.
- Piciu literach? - zapytaa Nika.
- Fotel. Miaem na myli fotel.
Ostateczny koniec? No chyba a tak le nie bdzie?
Moe zwyczajnie skoczy si wraz z gimnazjum, to by wyjaniao dlaczego czas w FNiN pynie jakby... coraz wolniej.
Nie, lepiej eby z gimnzjum przygody przeniosy si do liceum! Bd nowi ludzie, wicej pola do popisu, a koniec zostanie opniony.
"Odrzucam wasz rzeczywisto i zastpuj j swoim wasnym wiatem!."Adam Savage︻芫----
Ja si nie zgadzam! wiem, e to si kiedy skoczy =( kiedy mi si nio, e byo 50 czci i wszystkie wietne... pikny sen =)
Nie lepiej gdyby p. Kosik umiejtnie t seri skoczy (no jeszcze za jaki czas) i zaj si inn, rwnie ciekaw?
Niby racja, ale wiesz jak to jest...Ale wtpi czy akcja przeniesie do LO bo jestem prawi pewna ,e wybraliby inne szkoy, a poza tym skoro na nowe postaci s tera konkursy to wierzysz, e pan Kosik wymyli by od nowa ca klas i grono nauczycieli?
Czy abrakadabryczne elukubracje immanentnej negacji transcendentuj nico sam w sobie?
NO I:Czy chaotyczne kombinacje efemerycznych pryncypiw s w stanie zdeterminowa neutraln cywitatyw absolutnego relatywizmu immanentno-transcendentalnej solipsystycznej jani?
Franciszek Fiszer
http://yodastories.blogspot.com/
Mona by konkurs zrobi. A niektrzy z klasy mogliby i razem z nimi. Najlepiej Gilbert, Oskar i Wiktor.
"Odrzucam wasz rzeczywisto i zastpuj j swoim wasnym wiatem!."Adam Savage︻芫----
Ale to ju by byo na si. Nie ma si co ogranicza, jak nie FNiN to... tu ju w ogle pole do rozkminy na 10 Ha.
Aktualnie 1 uytkownik(w) przeglda ten wtek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 goci)