Jaki by³ wed³ug was najlepszy w±tek w owej trzeciej czê¶ci.
Osobi¶cie najbardziej podoba³ mi siê rozdzia³ pt. "Elitarno¶æ" ale jestem ciekaw waszych opinii.
Pozdrawiam Jedo1
Jaki by³ wed³ug was najlepszy w±tek w owej trzeciej czê¶ci.
Osobi¶cie najbardziej podoba³ mi siê rozdzia³ pt. "Elitarno¶æ" ale jestem ciekaw waszych opinii.
Pozdrawiam Jedo1
To w±tek czy rozdzia³?... Mi podoba³ siê w±tek o chodzeniu![]()
Mi siê podoba³ w±tek "Wyborowca". Szczególnie magiczny próg 83,5 %...
A, no tak. Wybory super by³y![]()
I ten fragment:
I ta ich poezja dzienikarska... Z kapi±cych rur - basen (darmowy!)- Stary - (...) - Ja naprawdê chcê dla ciebie jak najgorzej. No nie wiem, co jeszcze mogê zrobiæ, ¿eby¶ uwierzy³ w moje z³e intencje...
Nie mog³am uwierzyæ, ¿e tamci ludzie s± tacy g³upi. Albo ta dziewczyna, co gada³a, ¿e przecie¿ wystarczy zamykaæ drzwi!
No tam pan Kosik lekko przesadzi³.
Mi najbardziej podoba³ siê w±tek z wyborami. Szczególnie te prawdziwe, ale zmy¶lone artyku³y Wyborowca.![]()
Historie nigdy nie maj± koñca, chocia¿ ksi±¿ki nam to sugeruj±. One nie koñcz± siê na ostatniej stronie ani nie zaczynaj± na pierwszej.
Ja tak bardzo te rozdzia³y polubi³am, ¿e wpad³am na taki pomys³:
Po d³u¿szej przerwie w czytaniu (jak mi siê trochê PS zapomnia³) zaczê³am go czytaæ opuszczaj±c fragmenty ze snami, ¿eby poznaæ ksia¿kê od perspektywy FNiN ze strony jawy.... Ciekawie nawet tak siê czyta![]()
Zdecydowanie Dom Snerów ... to ... by³o Genialne ... taaak, przez du¿e G. Zasn±æ nie mog³am i ciarki mi ³azi³y po plecach, gdy tylko na horyzoncie pojawia³ siê Mi¶ Niez³y Skrót ...
<brak podpisu z przyczyn ekonomicznych, spo³ecznych, politycznych i religijnych>
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten w±tek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)