A mnie siê Nika najbardziej podoba. Uwa¿am, ¿e wysz³a ¶wietnie![]()
A mnie siê Nika najbardziej podoba. Uwa¿am, ¿e wysz³a ¶wietnie![]()
"Bar Najlepsze ¯eberka Hargi w pobli¿u portu prawdopodobnie nie zalicza siê do najlepszych lokali miasta. Obs³uguje klientów, którzy preferuj± ilo¶æ nad jako¶æ i rozbijaj± sto³y, je¶li jej nie dostan±. Nie szukaj± potraw wyszukanych czy egzotycznych, ale wol± dania konwencjonalne, jak embriony ptaków nielotów, mielone organy w pow³oce jelit, plastry cia³a ¶wiñ czy bulwy bylin przypalane w zwierzêcym t³uszczu; w ich gwarze okre¶la siê je jako jajka, kie³basê, bekon i frytki."
Popieram Jasti. Nika wygl±da najlepiej na tej czê¶ci.
Tak inaczej. xd Nie wiedzieæ czemu Nika zawsze wygl±da najlepiej.Taka jaka¶ po prostu ³adna jest ;D
Tak jako¶ ;p
Ostatnio edytowane przez Adri ; 23-07-09 o 18:54
"Do tej pory jeste¶ dla mnie tylko ma³ym ch³opcem podobnym do stu tysiêcy innych ma³ych ch³opców. I nie jeste¶ mi do niczego potrzebny. Jestem dla ciebie po prostu lisem podobnym do stu tysiêcy innych lisów. Ale je¿eli mnie oswoisz, staniemy siê sobie potrzebni. Wtedy bêdziesz dla mnie jedynym na ¶wiecie i ja bêdê dla ciebie jedynym na ca³ym ¶wiecie…"
Antoine de Saint-Exupéry
Ju¿ zbyt wiele siê sta³o,
co siê staæ nie mia³o,
a to, co mia³o nadej¶æ,
nie nadesz³o.
Wed³ug mnie Nika ma zbyt bujn± czuprynê. Poprzednia bardziej mi sie podoba.
P.S. Dlaczego "czê¶ci" w cudzys³owie?![]()
A ja popieram Jasti i Adri. Nika ze wszystkich czê¶ci tu wysz³a najlepiejWygl±da ¶wietnie. Ale Felix ma na ok³adce br±zowe oczy... Je¶li dobrze pamiêtam. Ten b³±d rzuci³ mi siê w oczy ;D
Mnie te¿ Nika najbardziej siê podoba. Zreszt± ok³adka OS jest taka, jakby to okre¶liæ... najbardziej "realistyczna", w sensie ¿e bardziej to przypomina rzeczywisty ¶wiat ni¿ scenkê z kreskówki. Nie ¿e poprzednie ok³±dki mi siê nie podoba³y, ale ta jest super.
Fajnie wyszed³ jeszcze ten efekt, gdy kolcobot o¶wietla³ Felixa, Neta i Nikê. No i jeszcze dom i rakieta na drugim planie... Super.
Moim zdaniem, ok³adka pi±tej czê¶ci jest o wiele lepsza od szóstej i chyba najfajniejsza ogólem.
mnie siê tam ok³adka podoba. my¶lê,¿e to co¶ nad_czym siê pochylaj± to jojo w wersji emo xd
Ostatnio edytowane przez kam193 ; 30-10-10 o 10:00
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten w±tek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)