Jak w temacie. W końcu to forum o książkach, a chyba taki temat nie był jeszcze zakładany.
No więc ja czytam "Endymoin Spring" Matthewa Skeltona. Newet niezłe.
Jak w temacie. W końcu to forum o książkach, a chyba taki temat nie był jeszcze zakładany.
No więc ja czytam "Endymoin Spring" Matthewa Skeltona. Newet niezłe.
"Lichotek i Czarodzidło"zainteresował mnie jeszcze w dzieciństwie
![]()
"Tunele" - Roderick Gordon & Brian Williams, "13 1/2 ?ycia Kapitana Niebieskiego Misia" - Walter Moers
Po raz kolejny wszystkie części "Autostopem przez Galaktykę". Nie ma czego przedstawiać, tę książkę powinien znać każdyKlasyk... Nawet w google kalkulatorze jest do niej nawiązanie:
http://www.google.com/search?hl=en&q...ng&btnG=Search
A dzień ręcznika to już prawie prawdziwe święto
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dzie%C5%84_R%C4%99cznika
ja Ulyssesa Moore od początku na zmianę z PS. I jeszcze Drużyna Mistrza ...
Słyszałam o "Drużynie Mistrza", ale wydała mi się nieciekawa... A Twoje zdanie, Mazda?
Czytałem Endymiona Springa, naprawdę bardzo ciekawyA co teraz czytam? Teraz czytam, a raczej będę czytał jak kupię, "Bezgłośną Klingę" R.A. Salvatore...
Soldiers of hate, nazi leaders and civilians
I will take them to where they belong
For I've seen many wars,
Heard a hundred calls to arms
Salvation is my name
Bezgłośna klinga... Coś słyszałem, ale nie pamiętam. Jak zaczniesz czytać to powiedz, czy dobre. Może też sięgnę.
Ja tylko klasycznie teraz...Czytam książki, które jeszcze nie przeczytałem, a które są fajne i popularne. Na przykład "Wieżę Jaskółki". To z cyklu o wiedźminie, gdyby ktoś nie kojarzył.
Każdą sprawę można rozwiązać w trojaki sposób: dobrze, źle i po mojemu.
Fear leads to anger; anger leads to hate; hate leads to suffering. - Yoda
"Cudzej pizzy się nie zeżera!"
~Buka
Ja ostatnio męczę "Świat Zofii" książka która opowiada o filozofii i jej historii w bardzo dogodny sposób dla nastolatka. Bardzo dokładnie i ładnie są wytłumaczone teorie i tezy filozofów. Polecam osobą interesujących się filozofią, a jeszcze bardziej tym których to zupełnie nie interesuje.
Sometimes I feel I don't want to change
And think we all have to rearrange
And now I feel there's no more losing me
Chwilowo Pułapkę Nieśmiertelności czytam, ale tak tylko raz na jakiś czas zajrzę, bo nie było ostatnio okazji siąść i raz, a konkretnie poczytać. A jak skończę, to obiecałam ludziom z forum Pottera wreszcie zabrać się za zaklęcia z HP7, to przede mną powtórka HPiIŚ. A potem... Władca Pierścieni, w końcu![]()
Ostatnio edytowane przez Zegarmistrz ; 01-09-08 o 11:30
"Bar Najlepsze Żeberka Hargi w pobliżu portu prawdopodobnie nie zalicza się do najlepszych lokali miasta. Obsługuje klientów, którzy preferują ilość nad jakość i rozbijają stoły, jeśli jej nie dostaną. Nie szukają potraw wyszukanych czy egzotycznych, ale wolą dania konwencjonalne, jak embriony ptaków nielotów, mielone organy w powłoce jelit, plastry ciała świń czy bulwy bylin przypalane w zwierzęcym tłuszczu; w ich gwarze określa się je jako jajka, kiełbasę, bekon i frytki."
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)