Jestem nowy, wiêc nie wiem czy temat ju¿ by³.
Tak czy inaczej, zabawa polega na tym, ¿e kolejno wypowiadamy siê o osobie pisz±cej poprzedniego posta.
Jak ju¿ mówi³em jestem tu nowy i nie jestem znany wiêc proponujê zacz±æ od kogo¶ innego
Jestem nowy, wiêc nie wiem czy temat ju¿ by³.
Tak czy inaczej, zabawa polega na tym, ¿e kolejno wypowiadamy siê o osobie pisz±cej poprzedniego posta.
Jak ju¿ mówi³em jestem tu nowy i nie jestem znany wiêc proponujê zacz±æ od kogo¶ innego
Soldiers of hate, nazi leaders and civilians
I will take them to where they belong
For I've seen many wars,
Heard a hundred calls to arms
Salvation is my name
Ja tylko dodam, ¿e nale¿a³oby ustanowiæ tak± zasadê, ¿e nie krytykujemy, nie obra¿amy i nie wy¶miewamy siê z innychNegatywne cechy jak najbardziej mo¿na opisywaæ(a nawet trzeba
) ale niech to bêdzie bardziej w formie ¿artu i zabawy ani¿eli szczerej prawdy
![]()
No to ja mam pisaæ o Zegarmistrzu, je¶li ³apiê regu³y.
Zeg jest superBo ¿em niezorientowana, a on jeszcze siê na mnie nie wydar³, ¿e za¶ czego¶ nie jarzê i o co¶ pytam, tylko nawet odpowiada
![]()
![]()
"Bar Najlepsze ¯eberka Hargi w pobli¿u portu prawdopodobnie nie zalicza siê do najlepszych lokali miasta. Obs³uguje klientów, którzy preferuj± ilo¶æ nad jako¶æ i rozbijaj± sto³y, je¶li jej nie dostan±. Nie szukaj± potraw wyszukanych czy egzotycznych, ale wol± dania konwencjonalne, jak embriony ptaków nielotów, mielone organy w pow³oce jelit, plastry cia³a ¶wiñ czy bulwy bylin przypalane w zwierzêcym t³uszczu; w ich gwarze okre¶la siê je jako jajka, kie³basê, bekon i frytki."
Hm... Jasti jest bardzo aktywnym userem
Wygl±da na bardzo energiczn± osobe i zawsze ma w³asne zdanie![]()
Zuxia jest naprawdê mi³±, trochê zakrêcon± osóbk±!!! Znam j± z dawnego forum, wiêc wierzcie mi na s³owo.
As Luftwaffe jest osob± bardzo (jak dla mnie) mroczn± i sceptycznie nastawion± do ¿yciaS³ucha te¿ fajnej muzyki
![]()
Soldiers of hate, nazi leaders and civilians
I will take them to where they belong
For I've seen many wars,
Heard a hundred calls to arms
Salvation is my name
MC Lee, choæ nowy ju¿ wzbudzi³ moj± sympatiê. Szczery, wiedz±cy co to ¿ycie i jego problemy (jak to brzmi), potrafi pocieszyæ i pomóc.
mazda... to znaczy N2 () jest sympatyczn± i pe³n± ¿ycia osob±
![]()
Zuxia, choc jest nowym userem, ju¿ wzbudzi³a moj± sympatie. Wydaje sie by mi³a i jest aktywna na forum![]()
Procesor ka¿dej chwili chce, aby nasz fanclub siê rozwija³, dlatego czêsto reklamuje nasz fanclub. Jest bardzo mi³y. O ile mnie pamiêæ nie myli, jest najbardziej aktywnym u¿ytkownikiem na forum.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten w±tek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)