http://forum.onet.pl/0,0,1,0,16767,uforum.html?ufSort
o to ci chodzi?
Tak! Jest świetne, bez prównanie lepsze od starego!
Zdecydowanie lepsze, naprawdę kawał dobrej roboty
Dla mnie nie jest ważny wygląd, liczy się, że można porozmawiać o FNiN
Wolałem(am) stare, ale do tego też się pewnie przekonam
Beznadzieja! Co to w ogóle ma być?!
http://forum.onet.pl/0,0,1,0,16767,uforum.html?ufSort
o to ci chodzi?
O tak! Dziękuję uprzejmie
Ciężko się w nim połapaćAle na razie widzę, że Procek nieźle nas reklamuje
Sam chciałem to zrobić, ale widzę, że nie muszę xD
![]()
Ostatnio edytowane przez Zegarmistrz ; 06-07-08 o 22:04
tak. Wszedzie o tym forumale napradę dobrze, ze rzucił m sie w oczy nick: Procesor (bo tylko dzięki temu
)
To jest bardziej przejrzyste, łatwiej się połapać![]()
Zgadza sie...Krotko pisalam na onecie, a to co przezczytalam skutecznie mnie odstraszylo...i przenioslam sie tu...
Krótko mówiąc, trochę tam bałaganu. Wolę, jak są dzieły i uporządkowane według niech tematy - wszystko jest bardziej przejrzyste i łatwiej odnaleźć dany wątek![]()
Dla mnie ten onetowski jest do du*y... ale to tylko moje zdanie
//A ocenzurować to nie łaska?//luk
Ostatnio edytowane przez Luk ; 11-01-09 o 20:10
PZTZ PDZ... Jeden śmiech, śmiech na sali, Każdy was tutaj w [****] wali... Karzdy was wali i nikt nie słucha waszych żali, co mnie bawi. Tacy raperzy co niby straszni a jak przyjdzie real to sp.. jen z drugim..
Nasze forum lepsze zdecydowanie. Tamto natomiast to jeden wielki śmietnik. Nawet pisać tam nie chciałam. Za to tutaj tematy są na swoim porządku, admini i modzi pilnują porządku i jest ok.
Historie nigdy nie mają końca, chociaż książki nam to sugerują. One nie kończą się na ostatniej stronie ani nie zaczynają na pierwszej.
I tu się zgodzę...tam panuje jeden wielki śmietnik...
łołoł! to forum jest o niebo lepsze od onet-owskiego! Zgadzam się z poprzednikami - Jeden wielki BA?AGAN
to się dzieje, gdy mod zawala... forum zapełnia się śmieciami...
xD
Nie pisz posta pod postem, używaj funkcji EDIT. Posty skleiłam//marchewa128
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)