Heeej!Jestem Zuza. Tak btw, ten klub jeszcze żyje?! Jestem ofiarą nowej podstawy programowej. FNiN zaraziła mnie moja polonistka. Obecnie czytam dopiero Gang Niewidzialnych Ludzi, ale czytałam już parę rozdziałów z innych części. Najbardziej interesuje mnie związek Neta i Niki, bo jestem rozwijającą się romantyczką
Bardzo nie lubię czytać książek, chociaż są wyjątki. Lubię słychać muzyki, grać na gitarze i spędzać czas z momi przyjaciółmi. Na razie! Mam nadzieję, że jeszcze mnie zobaczysz
![]()
netomaniaczka, hej
Ha, wiedziałam, że nowi przybędą! Zapraszam do komentowania (wszędzie, gdzie się da)
Biedne dziecko matfizu
Cześć Netomaniaczko!
Jak widzisz, to forum wygląda jak wymarłe.Ale życie toczy się nadal na czacie.
Więc możesz dyskutować z nami na czacie o czym chcesz.
14 lat??? To jesteś już niemal rówieśniczką serii FNiN.
Życzę ci żebyś była aktywna, i chętnie się wypowidała na czacie albo w wątkach.
PS Jestem dzieckiem Ne0, widzicie masę tych emotikonek?![]()
Hej Zuza. "Żyje na zawsze w naszych sercach"
Tego życzę sobie i nam wszystkim żeby "ofiary" kanonu lektur trzymały poziom i przywróciły forum do życia.
W pierwsze uwierzę, czytając swoje posty sprzed lat (poprzeczka jest nisko), w drugie niestety średnio. Weźcie mnie zaskoczcie![]()
Wszystkie błędy w moich wypowiedziach są celowe. Umiem pisać i czytać
netomaniak, hej =)
Pozdrawiamy z Magixem ze słonecznego Wrocławia, tylko do odczytu tryb nie działa dla nowych użytkowników![]()
Hejka pozdrawiam wszystkich to czytających spoza Matrixa
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)