Heeej! Jestem Zuza. Tak btw, ten klub jeszcze żyje?! Jestem ofiarą nowej podstawy programowej. FNiN zaraziła mnie moja polonistka. Obecnie czytam dopiero Gang Niewidzialnych Ludzi, ale czytałam już parę rozdziałów z innych części. Najbardziej interesuje mnie związek Neta i Niki, bo jestem rozwijającą się romantyczką Bardzo nie lubię czytać książek, chociaż są wyjątki. Lubię słychać muzyki, grać na gitarze i spędzać czas z momi przyjaciółmi. Na razie! Mam nadzieję, że jeszcze mnie zobaczysz
netomaniaczka, hej
Ha, wiedziałam, że nowi przybędą! Zapraszam do komentowania (wszędzie, gdzie się da )
Biedne dziecko matfizu
Cześć Netomaniaczko!
Jak widzisz, to forum wygląda jak wymarłe. Ale życie toczy się nadal na czacie. Więc możesz dyskutować z nami na czacie o czym chcesz. 14 lat??? To jesteś już niemal rówieśniczką serii FNiN. Życzę ci żebyś była aktywna, i chętnie się wypowidała na czacie albo w wątkach.
PS Jestem dzieckiem Ne0, widzicie masę tych emotikonek?
Hej Zuza. "Żyje na zawsze w naszych sercach"
Tego życzę sobie i nam wszystkim żeby "ofiary" kanonu lektur trzymały poziom i przywróciły forum do życia.
W pierwsze uwierzę, czytając swoje posty sprzed lat (poprzeczka jest nisko), w drugie niestety średnio. Weźcie mnie zaskoczcie
Wszystkie błędy w moich wypowiedziach są celowe. Umiem pisać i czytać
netomaniak, hej =)
Pozdrawiamy z Magixem ze słonecznego Wrocławia, tylko do odczytu tryb nie działa dla nowych użytkowników
Hejka pozdrawiam wszystkich to czytających spoza Matrixa
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)