Jesteś nowym użytkownikiem? Przywitaj się z userami, przedstaw się.
Jesteś nowym użytkownikiem? Przywitaj się z userami, przedstaw się.
Ostatnio edytowane przez Jaguar ; 27-06-08 o 16:07
A to nie powinno być w hydeparku?
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
?oo, temat wprost dla mnieWitam Was, witam
Może tak coś krótko o sobie napiszę
Jestem Justyna, chociaż wszyscy mówią na mnie Jasti [Dżasti]. Mam piętnaście lat, uwielbiam czytać i pisaćInteresuję się głównie tematyką potterowską. W ciągu miesiąca kupiłam po kolei cztery tomy FNiN i tak się wciągnęłam, że wylądowałam tu, wśród fanów tej serii
Mam nadzieję, że się tu jakoś wkręcę w towarzystwo
![]()
Temat o zbliżonej tematyce:
http://forum.fnin.eu/showthread.php?t=330&page=14
Więc nie wiem, jak bym któryś zamknął i ewentualnie zmienił nazwę tego otwartego...
No to ja się też przywitam
Nazywam się Zuzanna (co każdy już zauważył), ale koleżanki wołają na mnie „Zuziu”, a koledzy „Zuźka” . Mam 11 lat. Interesuje się plastyką i... kotami. Mam nawet jednego (może i troche więcej), który nazywa się Sabinka.
Sorry za wielkie litery, ale mi się coś dziwnego ustawiło...
Jesteś nowa to wybacze post pod postemOd tego jest przycisk "EDIT" // bim
Ostatnio edytowane przez bim ; 27-06-08 o 22:35
Hejka, ja jestem Caban. Tak naprawdę zwę się Magdalena. Na starym forum(całe 3 lata!) pisałam jako Netomanka. Mam 14 lat. Interesuję się lotnictwem, myślistwem(tak tak, mój tata jest myśliwym), wędkarstwem no i podobnymi rzeczami. To forum nie jest takie złe, chociaż, jak weszłam na stronę FNiN, i kliknęłam na ukochane: "Forum dyskusyjne" i zobaczyłam to forum, a nie stare, z czerwonym nagłówkiem, to się po prostu rozpłakałam! No, ale czas leczy rany, może kiedyś pokocham to forum tak jak poprzednie...
O! Witaj Netomanko! Też się prawie rozpłakałam kiedy zobaczyłam , że zamkneli te forum
... Już się troche zadomowiłam na tym, ale i tak tęsknie za tamtym...
Zuuuuuxiaaaaa!!!!! Czeeeeść, kochana!!! A co, widzę, że ty nicku nie zmieniłaś, co? Tylko usunęłaś dwunastkę, nie? Ale fajnie - chociaż jeden użytkownik starego forum! No, ale jeszcze jest Katakumby - ale ona raczej nie była pozytywnym użytkownikiem, no nie? Ja jestem tu zalogowana także jako Netomanka, ale... zapomniałam hasła...
Ok, mam na imię Rafał, chodzę do szóstej klasy. Lubię (a raczej uwielbiam) czytać, grać,
jeździć np. rowerami i motorowerami, chodzić boso, dziewczyny (). Interesuję się wieloma rzeczami, ale niektóre z nich to np. zainteresowanie Japonią i j. japońskim, którego również się uczę.
Co dalej napisać? Nie wiem, więc kończę.
Aha, podoba mi się emotikonka.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)