A ja tylko OperaSzybka, ładny, przejrzysty interfejs, fajne funkcje... Ideał
Czasem ew. Mozilla jak mi potrzebne jakieś dodatki (głównie VideoDownload Helper)
A ja tylko OperaSzybka, ładny, przejrzysty interfejs, fajne funkcje... Ideał
Czasem ew. Mozilla jak mi potrzebne jakieś dodatki (głównie VideoDownload Helper)
Ostatni post 18 dni temu, więc można chyba double'a?
Wyszła Opera 10,51 - aktualizujcieWarto, naprawdę
Po prostu piękna
Chciałbym mieć cały system o takim designie...
![]()
Ja na operze 9.64 jade i jest kól, hehe.
-Gesty myszką to najlepsza rzecz.
Ponadto na kompie mam i chroma i mozille, i czasami do czegoś używam, ale raczej rzadko.
Ostatnio edytowane przez Asru ; 25-03-10 o 08:39
Olejmy wszystko, liczy się tylko to co teraz
Ty jesteś blisko, więc mogę nawet dziś umierać
I tak przeżyłem więcej niż przeciętniacy
Bo nie bałem się wziąć swojego życia w swoje łapy
Ja używam głównie Mozilli, gdyż mam ją. Za to irytuje w niej, że zabiera tak dużo pamięci i CPU. Safari jest spoko na mobilne ale na kompa wolę inne.
Ostatnio edytowane przez Fileas ; 24-09-13 o 13:49
Ja z Safari korzystam tylko w szkole ponieważ pracuję tam na Macu, jednak w domu i pracy to głównie tylko chrome. Jakoś najpłynniejsza dla mnie przeglądarka i ma niezbędne wtyczki już w sobie
A z ciekawości - korzystał ktoś z IE11 i wie może, jak to się w praktyce zmieniło? Czytałem parę zadowalających opisów zmian, ale i z drugiej strony spotkałem się też z całkiem interesującymi problemami. Jestem ciekaw jak to się sprawdza w praktyce przy normalnym użytkowaniu albo przy tworzeniu stron.![]()
- [...] Eee... A co znaleźliśmy?
- Zobaczysz. Idziemy do pałacu. Sprowadź Anguę, może być nam potrzebna. I przygotuj nakaz rewizji.
- To znaczy młot, sir?
Vimes i Marchewa,
Na glinianych nogach, T. Pratchett
Ja jeszcze nie miałem do czynienia z nowym Explorerem i też mam nadzieję na opinie odnośnie tego. Jednak wspominając wcześniejsze Explorery, wątpię aby twórcom w jego nowej odsłonie udał się prześcignąć Firefoxa czy Chrome. Niby ciągle ulepszają i ulepszają ale jakoś cicho ciągle jest o tej przeglądarce ;p
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)