W tym temacie piszcie, czy lubicie to opowiadanie oraz czy jest lepsze czy gorsze ni¿ poprzednie.
EDIT: Opowiadanko fajne. Bardzo.
W tym temacie piszcie, czy lubicie to opowiadanie oraz czy jest lepsze czy gorsze ni¿ poprzednie.
EDIT: Opowiadanko fajne. Bardzo.
Ostatnio edytowane przez acrobot ; 18-05-08 o 10:29
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Czy lubiê? jasnê, ¿e lubiê. Jak wszystko zwiazane z FNiN. Jednak w ogólnym zarysie opowiadania bardzo s³abe. Krótkie, fabu³a jakby p. Kosikowi koñczy³y siê pomys³y (oby nie). Ogó³em przyjemnie siê przeczyta³o, ale jakim¶ hitem nie jest. Zdecydowanie gorsze od tajemnicy Kredokrada i Metody Sze¶ciopalczastego. Mo¿e tylko równaæ siê do Bardzo Sennej Ryby.
DOWN: P. Kosik teraz pisze kameleona, a o 5 czê¶ci cisza...:p
Ostatnio edytowane przez lukaszunio1 ; 18-05-08 o 10:40
Nie mów tak. Pan Kosik pewnie pisze teraz 5 czê¶æ i chce, ¿eby by³a jak najd³u¿sza(ok.700 str.). Tak± przynajmniej mam nadziejê.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Prace nad pi±t± czê¶ci± ju¿ ruszy³y. Tyle siê dowiedzia³em wczoraj od pani Kosik. O, i s± mocniejsze negocjacje na temat filmu, którego produkcja w dobrym przypadku ruszy na pocz±tku nowego roku.
A opowiadanie zdecydowanie za krótkie, i ma³o fabu³y. Owszem, przyjemnie siê czyta, ale taki jaki¶ niedosyt czujê![]()
Zgadzam siê z opini± Roverbota. Ogólnie opowiadanko dosyæ fajne.![]()
http://www.000webhost.com/440646.html
Darmowy i stabilny hosting, polecam i zachêcam do rejestrowania siê.
Opowiadanko dosyæ fajne, ale tak jak mówi Roverbot "zdecydowanie za krótkie i ma³o fabu³y". Ciekawe czemu Pan Kosik napisa³ opowiadanie na 25 str. a nie tak jak zawsze na 40. Mo¿liwe ¿e koñcz± mu siê pomys³y na nastêpne czê¶ci, ale obym siê myli³.Mo¿e Pan Kosik zostawia sobie pomys³y na 5 czê¶æ... i chce napisaæ 700 str. xD
Hmmm.... A ja poprostu my¶lê, ¿e nie mia³ weny. Pomys³u. W koñcu mog³o mu siê to zdarzyæ.
Przeczyta³em.
Wydaje mi siê troszeczkê... Krótkie. Za krótkie. Bardzo w Kosikowym stylu, jednak zdecydowanie za krótkie. Ma³o te¿ by³o o wynalazkach, nauce, fantastyce, magii itd...![]()
A Przecztta³e¶ "Jak ConStar uratowa³ Kraków"? Tam to dopiero pe³nia Kosikowego humoru... Hiperaktywny m³odzieniec![]()
Ja uwa¿am, ¿e rzeczywi¶cie za ma³o akcji i ekstremalnych scen. I trochê za krótkie. Kiedy czyta³am, to mnie wci±gnê³o i my¶la³am ¿e bêdzie d³u¿sze... takie zaskoczenie. Nie by³o punktu kulminacyjnego. Ale ogólnie bardzo fajne
My¶lê, ¿e p. Kosik zostawia pomys³y na 5 czê¶æ. Albo po prostu chcia³ napisaæ co¶ spokojnego![]()
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten w±tek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)