Wydaje mi się, że nie ma takiego tematu więc... Temat poświęcony wszystkiemu co dotyczy Mortena, trybów i Netromu. Co do tej pory wiemy? Czy jakieś wątki mogą ściślej dotyczyć Mortena?
Wydaje mi się, że nie ma takiego tematu więc... Temat poświęcony wszystkiemu co dotyczy Mortena, trybów i Netromu. Co do tej pory wiemy? Czy jakieś wątki mogą ściślej dotyczyć Mortena?
Każdą sprawę można rozwiązać w trojaki sposób: dobrze, źle i po mojemu.
Fear leads to anger; anger leads to hate; hate leads to suffering. - Yoda
"Cudzej pizzy się nie zeżera!"
~Buka
Nie łączmy tak blisko Mortena i trzech trybów. Może być tylko zbuntowanym narzędziem.
A Pałac Snów... musiałby mieć dostęp do danych na jego temat. A dane te.. musiałaby przechowywać jakaś olbrzymia organizacja. Morten nie ma związku z facetami w czerni, tylko z jakąś organizacją. Tajną organizacją, tak tajną, że nawet faceci w czerni nic o iej nie wiedzą. Tak tajną, że czegoś ciekawego dowiemy się o niej w 5 części ;P
A co jeśli Eftep jest pomocnikiem Mortena? Może ukrywać przed innymi, że jest taki dobry, aięc po prostu udaje.
Oto i text na podstawie mojego textu:
"OTT" ("Organizacja Trzech Trybów") możliwe, że sięga do czasów dawnych. Wygląda na to, że zna ona się na mechnicę i innych rzeczach (super sejf, Wungrung, Morten...). Możliwe, że trzy tryby oznaczają znajomość technologii.
Mnie najbardziej intryguje ten SS-man w TMK z logiem trzech trybów. Być może to sięga gdzieś głębiej...
Możliwe, jednak nie można powiedzieć, że z trzema trybami nie ma nic wspólnego .Zamieszczone przez Procesor
Każdą sprawę można rozwiązać w trojaki sposób: dobrze, źle i po mojemu.
Fear leads to anger; anger leads to hate; hate leads to suffering. - Yoda
"Cudzej pizzy się nie zeżera!"
~Buka
Ale ja tylko napisałem, że nie wiązmy go aż tak. Zauważyłem 3 błędy w GNL na pierwszych 20 stronach!!
Morten jest powiązany z trzema trybami, ale nie jest głównym "założycielem firmy"... Jest jej elementem Trybikiem w wielkiej maszynie, dosłownie
A czy ja napisałem, że jest założycielem tej organizacji? Zresztą to nie musi być organizacja, tylko jakiś znak osób, które są przychylne pewnym poglądom.
A czy "osoby, które są przychylne pewnym poglądom" nie mogą nazywać się organizacją?Zamieszczone przez Procesor
A czy ja tak napisałem?Zamieszczone przez Procesor
Dobra, załóżmy że to organizacja... Sprawdźmy, od kiedy istnieje.
W 1945 roku Schulz. W 2007 znaleźli sejf z trzema trybami sprzed około 300 lat, więc ok.1700 rok. To jest bardzo stare, podejrzewam że sięga w przeszłość o wiele dalej niż ten sejf. No to mamy przypuszczalna najwcześniejszą datę pojawienia się trzech trybów - 1700 rok.
Zajmijmy się teraz tym, kto za tym stoi . Macie jakieś pomysły?
Mnisi zakonu SzAoliN?
A poważnie, to może być "organizacja tudzież "grupa ludzi" pochodząca z odległej przyszłości... Na przykład. Albo z odległej przeszłości, która zachowała postęp technologiczny tylko dla siebie
Co do sejfu... Mógł być tylko stylizowany na stary
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)