Pozgadujmy co stanie sie w 5 części. Może Felix wreszcie wybierze z kim chodzi ??
Pozgadujmy co stanie sie w 5 części. Może Felix wreszcie wybierze z kim chodzi ??
Jakie wybierze? Mamy trzy możliwości: zacznie chodzić z Paulą, nie zacznie z nią chodzić lub co jest najmniej prawdopodobne zacznie chodzić z kimś innym.
Gwoli ścisłości to opcje są dwie. Albo z kimś chodzi, albo nie Jeśli nie to nie, a jeśli tak to opcji jest wiele. Anka, Hanka, Paula, Gloria (), Nika... Może Net
Zmieniłeś orientację jak bim?
Ja myślę że to będzie Paula( znaczy Gloria). Pochodzi z nią trochę, a potem się rozpadnie(oczywiście związek, nie on ).
Ja nie, ale może Net tak
Ale jeszcze kiedyś Pan Rafał pisał, że pisanie o rzeczach nieinteresujących go nie za dobrze mu idzie i dla tego w trzeciej części wątek z Netem i Niką był taki... bylejaki. Więc z Felixem pewnie będzie tak samo.
Eee tam. Pani Kasia mu pomoże.
w dodatku to może być interesujące. Czemu Paula pracuje w jakieś restauracjii? Albo z kim mieszka?
Wątek Pauli może i jest interesujący, ale nie sama w sobie miłość Pan Kosik może będzie wyjaśniał co i jak z nią jest, może będzie dodawał kolejne niewiadome, ale raczej o miłości nic nie nabazgrze
Może Net będzie uczył rodzeństwa jak się pisze programy? Albo dojdzie do szkoły jakiś nowy nauczyciel. Butler na pewno znów coś "wyhoduje".
XD To chyba musiałaby być 20 częsć FNiN żeby jego rodzeństwo tak urosło.
No co? Będzie ich uczył jak zapragramować misia...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)