też mam minus sporoale do -5 chyba jeszcze nie doszło ...
//Czy to ma jakiś związek z telefonami?//luk
// Oj... już się nie czepiaj, lukOna chciała dobrze
...// Dominika
też mam minus sporoale do -5 chyba jeszcze nie doszło ...
//Czy to ma jakiś związek z telefonami?//luk
// Oj... już się nie czepiaj, lukOna chciała dobrze
...// Dominika
Ostatnio edytowane przez Dominisia ; 08-11-08 o 22:17
<brak podpisu z przyczyn ekonomicznych, społecznych, politycznych i religijnych>
A ja nie mam aż tak dużej wady wzroku, ale dla mnie ekranik po prostu MUSI być dużyAle nie bardzo zależy mi na jakichś bajerach... Mój tata ma jakiś termometr, kompas czy tam inne cosie, ale mnie to niepotrzebne (jemu w sumie też, wziął ten model z innych względów, ale taki przykład tylko
).
"Bar Najlepsze Żeberka Hargi w pobliżu portu prawdopodobnie nie zalicza się do najlepszych lokali miasta. Obsługuje klientów, którzy preferują ilość nad jakość i rozbijają stoły, jeśli jej nie dostaną. Nie szukają potraw wyszukanych czy egzotycznych, ale wolą dania konwencjonalne, jak embriony ptaków nielotów, mielone organy w powłoce jelit, plastry ciała świń czy bulwy bylin przypalane w zwierzęcym tłuszczu; w ich gwarze określa się je jako jajka, kiełbasę, bekon i frytki."
Już nie mówię o moim pierwszym telefonie - miał takie pokrętełko z boku
I ogółem dziwnie wydlądał, ale też sony to było![]()
Jasti, termometr, tak? acha ...to moze i ja sobie kupię taki?
O, ale te modele są coraz bardziej wymyślne teraz ... a już te z Ery to w ogóle. Hmm, chociaż w Japonii to bilety do metra sobie kupują dzięki komórce
![]()
<brak podpisu z przyczyn ekonomicznych, społecznych, politycznych i religijnych>
Serio?Skąd wiesz?
Mi tam mój się podoba i nie chcę żadnej nowej komy![]()
Więc jest taka sprawa do wszystkich, którzy, w mniejszym lub większym stopniu, znają się na telefonachJest taka oto lista:
http://s6.zapodaj.net/images/1999586.jpg
Jakie telefony polecilibyście, które są godne uwagi, którymi się zainteresować? Z góry dziękuję za pomocI zaznaczam, że niezbyt będą mnie interesowały posty w stylu "bierz cośtam jest najlepszy" czy "cośtam jest super". Oczekuję jakieś troszkę dłuższej wypowiedzi, z krótkim uzasadnieniem i kilkoma telefonami opisanymi
Trochę już się tym zająłem, ale chce poznać Wasze opinie
Rzecz jasna, jeśli się komuś nie chce to spoko, nikogo nie zmuszam, ale i tak może ktoś chętny się znajdzie
Ja jak na razie wybrałem sześć, ale nie powiem jakich, bo nie chcę żebyście się zasugerowali
![]()
Możę SE K800i? Jest dobrym, "pancernym" telefonem, dobry aparat...
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Zeg, ze swojej strony odradzam ci SE w580i(jest chyba na końcu listy) po pół roku mam pekniętych 5 klaswiszy, obudowa poniszczona- mimo obudowy, no i ma jeszczę parę wad...
Ostatnio edytowane przez marchewa128 ; 09-01-09 o 22:50
Zawęziłem poszukiwania do LG KU990, Nokii E51, Nokii E65, SE W910i, SPV E650 i jeszcze trochę myślę nad tym K800. Coś dodać lub odjąć z tej listy? Jak myślicie?
Radzę wywalić z listy Nokie bo teraz są coraz gorsze...Vievty (LG KU990) ma średni wyświetlacz, po miesiącu sie rozwali...SPV to przerobiony przez Erę HTC, nie obsłużysz tego jedną ręką, bo nie ma jak...xD W910i jest duży, ale lekki, k800i ma wg. mnie najlepszy aparat z SE...to tyle ode mnie...
Pzdr.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)