Cienkie teksty. Kto to wymyślał?
Cienkie teksty. Kto to wymyślał?
O, no nie wiem, może autor?
Nie wziąłeś pod uwagę, że może nie jesteś w stanie ich zrozumieć, dlatego wydają Ci się cienkie? Skoro tylu ludzi rozbawiły, a Ty bynajmniej nie jesteś geniuszem, który znalazł wyjście z jaskini, czego można się domyślić choćby po formie Twoich postów oraz niesamowicie długich i składnych uzasadnieniach wypowiedzi? :}
- Od tego czasu Stary Kacper posunął się w wieku tak bardzo, że nie żyje od 200 lat - zaczął tłumaczyć Net. - Nazwa zmieniła się pewnie z milion razy: Karczka ?ysej Zofii, Oberża szczerbatego Jakuba, Gospoda garbatego Zdzicha, Restauracja Grubego McDonalda...
str. 185
Zobacz koniecznie!
askme.semantiq.eu - This is a really simple tool, which can help you learn vocabulary via old school flash cards technique.
Bonded Balls[/b] - Moja gra logiczna na androida. Proste zasady, lecz trudne poziomy
Według mnie, najlepszy był cały musical!(przytoczę kilka tekstów)
Nika:
Felix:- Luz mamuśka. Wracamy przed obiadem. Nie przypal zupy.
Net:- Mamże ci ja lustro plastikowe, pójdę i trzasnę nim bydlę po głowie!
- Toż by się i tak ucieszyli. Wchodzisz w to, mała?
Ostatnio edytowane przez Stempel ; 07-08-13 o 22:00
"Nie wiem, jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na maczugi"
Albert Einstein
s. 398
To było dobre- Zasady mówią, że można się dotykać z okazji składania życzeń - Net przytulił ją [Nikę], mówiąc - wszystkiego najlepszego z okazji piątku. ?yczę ci fajnej końcówki piątku.![]()
Ogólnie to to co chcę nadmienić jest za długie wiec powiem/napiszę tylko tyle: MUSICAL w wykonaniu klasy "a". Śmiałem się tak, że mnie rodzice uciszali.
Zaborcza Krystyna!![]()
Mnie rozwaliły zeznania "kobiety-psa". Bardzo dokładny opis Felixa
" - To był diabeł! Nawet oczy trochę świeciły mu na czerwono. Unosił się w powietrzu i odkręcał znak."
str. 162
MUSICALjakżeby inaczej
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)