Ma ją z dedykacją, całą już przeczytałem
Smutno mi trochę, że Felix <tu był spoiler. poczekajmy z tydzień, żeby więcej osób dostało/kupiło i przeczytało książki>
Ma ją z dedykacją, całą już przeczytałem
Smutno mi trochę, że Felix <tu był spoiler. poczekajmy z tydzień, żeby więcej osób dostało/kupiło i przeczytało książki>
Ja też mam doła i chwila, i się rozrycze... xD No, ale niestety musze czekać jeszcze. Każdego dnia myślę, że będe miał w skrzynce nowiutkiego FNiNa![]()
Przeczytałem już FNiN4.Co tu dużo mówić - książka jest super. Według mnie najlepsza ze wszystkich części. Bardzo podobał mi się klimat, był wręcz idealny.
![]()
http://www.000webhost.com/440646.html
Darmowy i stabilny hosting, polecam i zachęcam do rejestrowania się.
szkoda że Kosik dał tak fatalne(w sensie jest tam rozwiązanie płci bratosiostry NIE CHCECIE WIEDZIEć NIE CZYTAJCIE) ja zawsze czytam ostatnie zdanie...
ja tak chciałbym przeczytać ostatnie zdanie, nawet będąc na 170 żeby poznać płeć bratosiostry...
ale się trzymam chwilowo![]()
skończyłem ją i już chcę następną, jak można tak zakończyć książkę!!! (za krótka i kilka wątków ma roczny urlop...)
Bezkompromisowo najlepsza część ze wszystkich.
Teraz skończyłem i przyznam się, że też mam trochę dołaEch... już nie mogę się doczekać, aż powstanie dział do PN i będzie można spokojnie porozmawiać o wszystkim co tu było.
Klimat tej części był boski. Czytałe się Baaaardzo przyjemnie. Trochę było za mało o Mortenie. Musze troszkę o tym popisać bo inaczej nie zasnę.
Rozwiązanie z bratosiostrą ciekawe, przypuszczałem, że tak będzie już od końca PSa
Najbardziej zmartwił mnie jeden fakt:
-NA KOńCU NIE MA MANFREDA I NAPISU "ZAPRASZAM DO NASTęPNEJ CZęŚCI"
Jednak następna część będzie na pewno. Zbyt wiele wątków zostało niewyjaśnionych.
Boże jakby można było przenieśc się o rok w przód, zakosić FNiN5 i wrócić![]()
Kochaną książeczkę dostałem już w poniedziałek wieczorem, w środe rano było już po sprawieWedług mnie(i jak widze, nie tylko według mnie) jest to najlepsza ze wszystkich części. Zaskakująca i w jednym momencie smutna, ale i tak jest super. Już nie mogę się doczekać 5 częśći, a i mnie też zaniepokoił brak manfreda z "Do zobaczenia w następnej części"
pozdro
Jestem na 100którejś stronie i przyznam, że prędkość mojego czytania mnie przeraża (czytam za na zmianę z kolezanką, gdyż tata stwierdził że to ma być prezent na mikołajki, więc jest ciężko, ale dla FNiN trzeba się poświęcić). Niedługo ja skończę i bedę czekała następny rok na następną część (jeśli takowa zostanie napisana). Już mnie biorą dreszcze![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)