temat dla zagadek logicznych
masz przed sobą lwa a za sobą jaguara(i to nie jest jeden z użytkowników) co robisz?
temat dla zagadek logicznych
masz przed sobą lwa a za sobą jaguara(i to nie jest jeden z użytkowników) co robisz?
Wsiadam do Jaguara i odjeżdżam
Co ma biedny?
Czego nie ma bogaty?
Czego boi się Bóg?
Nic
Kto to?
Nie żyje pod ziemią, na ziemi raczej też nie. Ma nogi małe, lecz jak człowiek - dwie. Może chodzić, lecz raczej tego unika, jest raczej mały i szybko znika.
to był spam!!!
Przed toba biegnie świnia , za tobą leci helikopter, z prawej jedzie samochód, z lewej masz przepaść, a ty sam jedziesz na koniu. Wszystkie (świnia, helikopter, samochód i koń) poruszają się z tą samą prędkością. Co robisz?
Ta zagadka: A tak przy okazji to tutaj jest link ( http://www.borrett.id.au/computing/petals-j.htm ) do trudniejszej zagadki. Jeśli myślicie, że macie - prześlijcie mi na pw (żeby inni też się pobawili). powiem czy Tak czy Nie. Do napisania kolejnej zagadki nie musicie [nie możecie
] pisać odpowiedzi do TEJ zagadki.
Niee... To chyba wiadomość Aparta jest spamem. Szczerze przyznam że tez się pogubiłem.
Co robie? Jeśli chciałbym popełnić samobójstwo to skoczyłbym w przepaść. Jestem cienki w zagadkach tego typu... Ale chyba przeskoczyłbym na świnie.
Każdą sprawę można rozwiązać w trojaki sposób: dobrze, źle i po mojemu.
Fear leads to anger; anger leads to hate; hate leads to suffering. - Yoda
"Cudzej pizzy się nie zeżera!"
~Buka
To wszystko wyjaśnia
Co do pierwszej zagadki:...głód?
Co do drugiej:...Jak chcę się zatrzymać to to robię i helikopter przelatuje nade mną.
Co do trzeciej:...Ale o co chodzi? O to, że "rzuca" się tymi kośćmi wpisuje odpowiedź, komp daje prawidłową i tak ciągle aż zgadniesz regułę, tak?
ja tam bym dalej leciał (2) w końcu nikt nie mówi że jedziemy w innych kierunkach
Należy zejść z karuzelinie wiem, na której zagadce skończyliśmy xD
Coś, przed czym w świecie nic nie uciecze,
Coś, co gnie żelazo i szczerbi miecze,
Pożera ptaki, zwierzęta,ziele,
Najtwardszy kamień na mąkę miele,
Królów nie szczędzi, rozwala mury,
Poniża nawet najwyższe góry
Podpowiedź
cos dla fanów J.R.R.T.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)