Na odpadającą literę ,,J''
To ja coś nie z 3K:
Ile jest osób w klasie superpaczki(włączając do tego superpaczkę oczywiście)?
Na odpadającą literę ,,J''
To ja coś nie z 3K:
Ile jest osób w klasie superpaczki(włączając do tego superpaczkę oczywiście)?
Niektórych książek wystarczy skosztować,inne się połyka,a tylko nieliczne trzeba przeżući strawić do końca
Zobacz koniecznie!
askme.semantiq.eu - This is a really simple tool, which can help you learn vocabulary via old school flash cards technique.
Bonded Balls[/b] - Moja gra logiczna na androida. Proste zasady, lecz trudne poziomy
Roznakin - RObot ZNAKująco INFormujący.
Jak nazywała się kierowniczka sierocińca z PN? Pełne imię i nazwisko![]()
Gwiazdy, światła nieba,czuwają nad ludźmi, o którychrozmarzony wzrok rywalizują.Ale jedno jest przeznaczenie. Jedna jest droga.
Eleonora Hrubieszczak (chyba VI)
Jaki napis był na burcie żaglowca zamkniętego w butelce? (w sklepie z pamiątkami, podczas wycieczki z półprzewodnikiem)
Monika i Weronika. Chyba. Sprawdzic nie mogę, bo książkę pożyczyłam
.
Jak się nazywał chłopiec z sierocińca, którego imię zapamiętali wszyscy?
Niektórych książek wystarczy skosztować,inne się połyka,a tylko nieliczne trzeba przeżući strawić do końca
Wszyscy... nawet ja. Zenobiusz
Ile lat miał Maxiu
4?
Jak nazywały się wszystkie trzy kuzynki. Postaraj się to napisać bez zaglądania do książki![]()
Nie cztery. Osiem chyba...
A imiona kuzynek są proste: Leokadia, Leontyna i Leopoldyna. Gdybym na historii miał taką pamięć do nazwisk...
zanim FNiN nazwali kolcobota po hm... imieniu, nazywali go błędnie... (podaj wszystkie nazwy)
Ostatnio edytowane przez Patryx ; 06-12-09 o 20:31
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)