Ja czytałam ze zdjęćA teraz chcecie dać zeskanowane, jako tekst czy jak?
![]()
Ja czytałam ze zdjęćA teraz chcecie dać zeskanowane, jako tekst czy jak?
![]()
"Bar Najlepsze Żeberka Hargi w pobliżu portu prawdopodobnie nie zalicza się do najlepszych lokali miasta. Obsługuje klientów, którzy preferują ilość nad jakość i rozbijają stoły, jeśli jej nie dostaną. Nie szukają potraw wyszukanych czy egzotycznych, ale wolą dania konwencjonalne, jak embriony ptaków nielotów, mielone organy w powłoce jelit, plastry ciała świń czy bulwy bylin przypalane w zwierzęcym tłuszczu; w ich gwarze określa się je jako jajka, kiełbasę, bekon i frytki."
Albo na rapidzie albo nie daję
To nie dawaj wcale. Ktoś mniej egoistyczny zajmie się przeróbką na tekst i umieszczeniem na normalnym serwerze.
Każdą sprawę można rozwiązać w trojaki sposób: dobrze, źle i po mojemu.
Fear leads to anger; anger leads to hate; hate leads to suffering. - Yoda
"Cudzej pizzy się nie zeżera!"
~Buka
co według ciebie jest normalnym serwerem??? I dlczego jestem egoistyczny??? Przecież to mam i chcę dac...
No to daj... Kto Ci broni?
A co w tym egoistycznego? Hmm... Daj bez żadnego gadania to nie będzie nic.
Ostatnio edytowane przez Zegarmistrz ; 29-08-08 o 12:30
Przeróbką na tekst postaram się zająć w najbliższym czasieChcę sobie to opowiadanko druknąć, a przy okazji podzielę się nim, tu na forum
Nie wiem tylko, czy mi wyjdzie.
Bardzo Senna Ryba istnieje już w wersji tekstowej. Jest dostępna do pobrania w Downloadzie.
http://www.000webhost.com/440646.html
Darmowy i stabilny hosting, polecam i zachęcam do rejestrowania się.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)