A tak w ogole to od kiedy cos logicznego jest lepsze od kompletnej fikcji?Ale powracajac do tematu PS dorównuje poziomem pozosta³ym czê¶ciom, przynajmniej moim zdaniem
![]()
A tak w ogole to od kiedy cos logicznego jest lepsze od kompletnej fikcji?Ale powracajac do tematu PS dorównuje poziomem pozosta³ym czê¶ciom, przynajmniej moim zdaniem
![]()
Je¿eli chce poczytaæ fantasy to czytam EragonaAle serio to te¿ uwa¿am, ¿e DORÓWNUJE poziomem.
O jak fajnie uwielbiam Eragona![]()
ale to nie forum o dziedzictwie
mo¿e i z tym pa³acem snów troche zagmatwane, ale i tak spoko.
Sory, ¿e mnie nie by³o , ale nie mia³em ksi±¿ki![]()
Minusy:
-FNiN zapomnieli o wszyskim (strasznie mnie to zdenerwowa³o,a mo¿e lepsze s³owo to "wkurzy³o" )
-pierwszy raz, kiedy przeczyta³em ksi±¿kê, odnoszê wra¿enie, wielu rzeczy (chodzi mi g³ównie o chronologiê) nie zapamiêta³em![]()
![]()
![]()
-najgorsza z trzech
-tak pogmatwanej ksi±¿ki to jeszcze nie czyta³em(no, mo¿e Sirmarilion, ale i tak nie dorównuje)
-w pewnych momentach strasznie durny w±tek "mi³osny" Neta i Niki
Plusy: +za d³ugo by wymieniaæ![]()
Nikt nie pamiêta chronologii. Czy czego¶ wam to nie przypomina![]()
![]()
Ja te¿ znam 2 poprzedbie czê¶ci na pamiec, a tej nie moge zapamietac![]()
Silmariliona probowalem czytac, ale szybko sie nudzi. Nic nie kapowalem. No i rzeczywi¶cie to, ¿e oni zapomnieli o wszystkim bylo do d*** sry za s³ownictwo![]()
Przepraszam bardzo, ale Silmarillion to jedna z moich ulubionych ksi±¿ek. czyta³am go parêna¶cie razy.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aayla Secura: "You chose a difficult approach to the fortress, Master."
Quinlan Vos: "It's impossible. So the defenders will not expect us to use it."
No dla mnie minusem i to du¿ym by³o to ¿e zapomnieli o wszystkim![]()
Toth, ja te¿ lubie t± ksi±¿kê. Mówiê tylko, ¿e trudno sie j± czyta. Przeczytalem 5 razy a prawie nic nie pamietam![]()
Nikt nie mo¿e zapamiêtaæ akcji PS-u. Czy czego¶ wam to nie przypomina![]()
![]()
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten w±tek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)