Naprawdê pisze siê razem.
Tak, naprawdê.
Naprawdê pisze siê razem.
Tak, naprawdê.
Nigdy nie wiedzia³em, czy tak, czy tak.
Ostatnio edytowane przez acrobot ; 27-06-08 o 20:15
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
æ¶¶, ja chyba jeszcze nie mam prawa nikogo poprawiaæ, bom nowa i niewtajemniczona w ¿ycie forum, ale mówi siê "nigdy nie wiedzia³em"![]()
Ale fajnie, ¿e pan Kosik wpad³ na pomys³ umieszczenia tych nicków w ksi±¿ceTaki mi³y gest
Ja bym chyba ze szczê¶cia umar³a, widz±c swój nick w ksi±¿ce
![]()
[To siê nazywa podwójne zaprzeczenie, strasznie g³upia rzecz moim zdaniem]
Strasznie offtopujecie pisz±c o tym, czy naprawdê link bêdzie w ksi±¿ce czy tylko na prawdê... Ten temat jest o nickach we FNiNie, a nie o linkach w nim...
A s±dzê, ¿e ju¿ Panu Kosikowi nicki raczej nie bêd± potrzebne, ale je¶li ju¿ tak, to pewnie znów siêgnie do nas... No bo po co siê mêczyæ z ich wymy¶laniem, a poza tym kilkoro dzieci siê ucieszy...![]()
![]()
hm... rzeczywi¶cie. kiedy to czyta³am nie chodzi³am jeszcze na te forum i wg nie zwróci³o to mojej uwagi![]()
Hej, ja te¿ chcê byæ![]()
Ale to przecie¿ dyskryminacja u¿ytkowników... a nowych to szczególnie!
Jaka dyskryminacja? Przecie¿, je¶li Pan Kosik bêdzie potrzebowa³ nicków(w co w±tpiê) to mo¿e wykorzysta te z naszego forum... Mo¿e akurat wybierze Twój, a mo¿e nie, to nie od nas zale¿y![]()
Oj taki s³aby ¿arcik ;p... te¿ w±tpiê, ¿e wybierze...pff.
A wiadomo co¶ o pi±tej czê¶ci?
Od tego jest inny dzia³
Rzeczywi¶cie, nie mamy wp³ywu na to, które nicki wybierze p.Kosik. Ale admini i moderatorzy rzucaj± siê w oczy, wiêc maj± wiêcej szans - nie chodzi mi o dyskryminacjê, tak po prostu jest![]()
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten w±tek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)