Piszcie swoje opinie o opowiadaniu Tajemnica Kredokrada
Piszcie swoje opinie o opowiadaniu Tajemnica Kredokrada
Kredokrad bł wporządku Podbał mi się bardziej niż 6palczasty bo był mroczniejszy i straszniejszy. ?yknąłem go w kilka minut
A ja nie czytełem Kredokrada . Nie mogę go dostać
Cytat z archiwóm newsów z oficial site:
Zeszyt z opowiadaniem "Felix, Net i Nika oraz Tajemnica Kredokrada" jest już dostępny w formie wysyłkowej na terenie całej Polski. Jedyne opłaty, jakie musicie ponieść to koszt znaczków pocztowych. Wystarczy, że przyślecie list na adres wydawnictwa:
Powergraph
ul. Cegłowska 16/2
01-803 Warszawa
z dopiskiem "Tajemnica Kredokrada". W kopercie powinna być druga koperta zaadresowana do Was, z naklejonym znaczkiem za 1.50 zł. My włożymy do tej koperty zeszyt z opowiadaniem i odeślemy do Was.
Ważna uwaga: koperta musi mieć wielkość co najmniej C5 (23x16 cm).
Akcja wysyłkowa będzie trwać do końca wakacji lub do ostatniego zeszytu z opowiadaniem. Jesli opowiadania będą się kończyć, będziemy informować na bieżąco.
Czytałem to, ale nie wiem czy jest sens wysyłać list. W końcu to było do końca poprzednich wakacji
Ja dostałem kredokrada stosunkowo niedawno. Dowiem się, czy jeszcze jest, i napiszę na forum.
EDIT: Jeśli chcecie, to zamawiajcie Jescze są
Ma ktos moze okladke Tajemnicy Kredokrada w kompie (tak aby mozna je bylo wyslac na forum) Z gory dzieki
A wie ktoś może, czy pojawi się gdzieś indziej? Bardzo mi zależy....Zamieszczone przez 3bik_z
A nie możesz wysłać listu? Masz z tym jakiś problem Bo opowiadanie się gdzie indziej nie pojawi.
bo te opowiadania nie są do sklepów. Po prostu pan Kosik nie wyda ich do sklepów
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)