Nie miałam przyjemności go poznać osobiście, ale swojego czasu trochę się nim interesowałam. Zazdroszczę?
Nie miałam przyjemności go poznać osobiście, ale swojego czasu trochę się nim interesowałam. Zazdroszczę?
Co do Muzyki, to podoba mi się zespół "Akurat". (jeśli ktoś nie zna) Jedna z fajniejszych piosenek - [url=http://www.akurat.pl/akurat/_download.php?id=34:7249f]tutaj[/url:7249f]
Milak, jak chcesz, to możemy sobie podyskutować na ten temat. Napisz mi PW.
Ja też słucham AkuratZamieszczone przez 3bik_z
![]()
ja słucham Myslovitz, Happysadu(mało) Kultu Kazika i trochę innych poszczególnych piosenek
Amon Amarth,Ensiferum,Enslaved,Black Sabbath,Isengard,Windir,Thyrfing,Bathory,Vader,AC/DC,Slayer,sporadycznie Enya![]()
A ja uwielbiam rock. Przede wszystkim Blackfield, ewentualnie niektóre utwory Linkin Park.
Każdą sprawę można rozwiązać w trojaki sposób: dobrze, źle i po mojemu.
Fear leads to anger; anger leads to hate; hate leads to suffering. - Yoda
"Cudzej pizzy się nie zeżera!"
~Buka
ja słucham wszystkiego co miwpadnie w ucho. ostatnio dużo Happysadu i Lady Pank.
a ulubiony film to Król Lew. xD ( I nie mówcie mi, że to film dla dzieci) kochamwszystkie piosenki Disney'a, a w szczególności z KL.
" Jak mam jej wyznać miłość,
jak wytłumaczyć mam
kim jestem, co się stało
nie wiem, co robić nie wiem sam... "![]()
ale to prawda że "Król Lew" jest dla dzieci tylko nigdzie nie jest powiedziane że starsi nie mogą tego oglądać...
Mnie też podoba się "Król Lew". Mam kasetę ze ścieszką dźwiękową nawet taką małą książeczkę na podstawie filmu (jak byłem mały to mi ją mama czytała albo sam sobie słuchałem) z kasetą i lektorem. A jeśli chodzi inne filmy to lubię "60 seknud", "Polowanie na czerwony październik", "Gwiezdne Wojny" (wolę określenie Star Wars), "Władcę pierścieni", "Między piekłem, a niebem" oraz "Miasto aniołów" Większość z tych filmów lubię za niasamowitą ścierzkę dźwiękową.
Każdą sprawę można rozwiązać w trojaki sposób: dobrze, źle i po mojemu.
Fear leads to anger; anger leads to hate; hate leads to suffering. - Yoda
"Cudzej pizzy się nie zeżera!"
~Buka
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)