<
Zamknięty wątek
Strona 35 z 36 PierwszyPierwszy ... 25 33 34 35 36 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 341 do 350 z 354

Wątek: Muzyka i filmy

Zaciekawiony FNiN Awatar Glass

Domyślnie Odp: Muzyka i filmy

To coś w sobie to tak zwana druga połowa. Czytałam o tym. Tak samo jak nie da się wytłumaczyć miłości od pierwszego wejrzenia: jeżeli nie jest się czarownicą(bo czarownice widzą świetlisty punkt nad lewym ramieniem-sprawdzicie) to widzi się błysk w oku zgodny z Tradycją Słońca Jednym słowem: Każde-to coś, albo Błysk w oku czy też jak już się spotkałam z: Ciepłą łuną to magia w której zawarta jest miłość, a może miłość w której zawarta jest magia czyli Druga Połowa. Człowiek niestety od wieków boryka się z kochaniem kilku osób i dochodzi do zdrad itp. bo mogą być więcej niż jedna Druga Połowa

Sorka za offa Ale mądrości prawie xD

Zafascynowany FNiN Awatar V-kun

Nie czytałaś tego gdzieś tylko w Bridzie
    Co nie zmienia faktu: Co racja to racja ;P

Pani Bum Bum była zawodowcem... Może udzielać lekcji młodym damom, jak bez większej promocji sprzedać swoje ciało... Wiem co mówią ludzie z jej branży. Nie dają jej szansy, bo podobno zmienia mężczyzn częściej niż majtki... On sznuruje usta do pocałunku, ona nie próżnuje tylko ściąga mu cały mundur... RAR! Lubię ją

Zaciekawiony FNiN Awatar Glass

No tak :/ Ale wiesz, czy jakbyś rzuciła hasło: Brida to połapali by się nieliczni xD

Zagorzały Fan FNiN Awatar Mazda

jeu ... Glass, czy ty też masz w sobie coś z zaświatów??

O kurczaki, znalazłam mega piosenkę, a nawet na kompie nie mam wpisanego jej tytułu, ani wykonawcy. "Nieznany" jeeeeju!! A to po prostu coś cudownego ...
    <brak podpisu z przyczyn ekonomicznych, społecznych, politycznych i religijnych>

Zegix Awatar Zegarmistrz
    3,648

Cytat Zamieszczone przez Glass Zobacz posta
    Ale wiesz, czy jakbyś rzuciła hasło: Brida to połapali by się nieliczni xD
    No nie wiem... Taka książka xD Popularnego ostatnio autora... Ale nie czytałem, więc nie wiem

Super Moderator FNiN Awatar Jasti
    32

Myslovitz to fajny zespół To znaczy lubię parę ich piosenek, a tak żeby wszystkie to nie wiem, bo stosunkowo niewiele ich znam
    "Bar Najlepsze Żeberka Hargi w pobliżu portu prawdopodobnie nie zalicza się do najlepszych lokali miasta. Obsługuje klientów, którzy preferują ilość nad jakość i rozbijają stoły, jeśli jej nie dostaną. Nie szukają potraw wyszukanych czy egzotycznych, ale wolą dania konwencjonalne, jak embriony ptaków nielotów, mielone organy w powłoce jelit, plastry ciała świń czy bulwy bylin przypalane w zwierzęcym tłuszczu; w ich gwarze określa się je jako jajka, kiełbasę, bekon i frytki."

Zafascynowany FNiN Awatar ApViKeicam
    29

Taa, Myslovitz to fajny zespół, co prawda ostatnio go nie słuchałem ale przez ostatni rok nasłuchałem się go tak że chyba znam ich wszystkie piosenki.
    Sometimes I feel I don't want to change
    And think we all have to rearrange
    And now I feel there's no more losing me

Super Moderator FNiN Awatar Jasti
    32

Ojeju, rozmowa o Myslovitz była na poprzedniej podstronie, a ja jak zwykle nie zauważyłam ostatniej i z nim wywaliłam tak ni z gruchy ni z pietruchy "

Brida, Brida... Myslovitz to fajny zespół *gleba* M<oja głupota zaskakuje nawet mnie samą.

U mnie teraz "Fantasmagorie" zespołu Akurat.
    http://www.youtube.com/watch?v=ym5AQ5DfuU4
    "Bar Najlepsze Żeberka Hargi w pobliżu portu prawdopodobnie nie zalicza się do najlepszych lokali miasta. Obsługuje klientów, którzy preferują ilość nad jakość i rozbijają stoły, jeśli jej nie dostaną. Nie szukają potraw wyszukanych czy egzotycznych, ale wolą dania konwencjonalne, jak embriony ptaków nielotów, mielone organy w powłoce jelit, plastry ciała świń czy bulwy bylin przypalane w zwierzęcym tłuszczu; w ich gwarze określa się je jako jajka, kiełbasę, bekon i frytki."

Zagorzały Fan FNiN Awatar Luk
    1,752

Grhmmuphmth... Nic tylko rwać sobie włosy z głowy. Insurgentes wyjdzie dopiero w lutym 2009 roku... A miało być tak pięknie :/
    Trailer:
    http://pl.youtube.com/watch?v=krtkPF1OpOU
    Niezwykłe, prawda?
    Każdą sprawę można rozwiązać w trojaki sposób: dobrze, źle i po mojemu.
    Fear leads to anger; anger leads to hate; hate leads to suffering. - Yoda

"Cudzej pizzy się nie zeżera!"
    ~Buka

Zagorzały Fan FNiN Awatar Patryx
    30

nawet niezłe

Zamknięty wątek
Strona 35 z 36 PierwszyPierwszy ... 25 33 34 35 36 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów