A ja znam... niestety. To jest... nawet nie wiem co, ale chyba pop. Naprawdę nie mam pojęcia.
A ja znam... niestety. To jest... nawet nie wiem co, ale chyba pop. Naprawdę nie mam pojęcia.
- A powiedz mi, po co te czerwone kreseczki są?
- Czerwone kreseczki mu Luk powstawiał.
No nieeee... Gleba xD
Z tymi kreskami, to tak jakoś mnie naszło. W każdym razie chyba pomogło, bo jedo w swoim najnowszych poście postawił spacje po znakach interpunkcyjnych
.
Ja ponownie zasłuchałem się w The Verve. Bittersweet Symphony itp. Po niedawnej reaktywacji brzmią trochę inaczej, ale cały czas mnie zaskakują. Takie np. Love is Noise. Gwiazdka ich najnowszej płyty. Trochę różni się od poprzednich hitów, ale w dalszym ciągu The Verve mi się podoba.
Każdą sprawę można rozwiązać w trojaki sposób: dobrze, źle i po mojemu.
Fear leads to anger; anger leads to hate; hate leads to suffering. - Yoda
"Cudzej pizzy się nie zeżera!"
~Buka
Kieedyś słuchałam Black Eyed Peas...Tak, to pop, choć kawałek "My Hump" nadal mi się podoba.
A ja go wprost nie znoszę. Chyba ze względu na tytuł![]()
<brak podpisu z przyczyn ekonomicznych, społecznych, politycznych i religijnych>
A ja ich nigdy nie słyszałam
Za to... Uwielbiam Oasis(zwłaszcza piosenkę Wonderwall), przejdzie też piosenka Strachy Na Lachy(cholera nawet nie wiem jak się nazywa) ale chyba Dzień Dobry Kocham Cię, Myslovits, The Bones i piosenki z Death Nota
![]()
Taaak. Myslovits ujedzie. Zawsze mi się nazwa zespołu podobała![]()
<brak podpisu z przyczyn ekonomicznych, społecznych, politycznych i religijnych>
A ja lubię ich tylko trzy piosenki więc jakoś się do nich nie przywiązałam![]()
Mi sie podoba najbardziej piosenka "Z twarzą Marylin Monroe"...Przypomina mi o mojej byłej nieodwzajemnionej miłości...
![]()
Dżizas... Ja z tymi wszystkimi niedoszłymi to nie mogę. Jak faceci są do cholery jasnej z marsa to niech tam kur** wracają![]()
Nie no chodzi mi o tych kochanków wszystkichBo inni to są spoko!
To nie był mój kochanek!W ogołe nawet ze sobą nigdy nie rozmawialiśmy... Tylko ...miał coś takiego w sobie...
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)