Koniecznie wrzuć! Tak jak Luk i...no w sumie miałam ja...ale robię jeszcze trochę błedów![]()
Koniecznie wrzuć! Tak jak Luk i...no w sumie miałam ja...ale robię jeszcze trochę błedów![]()
Ale Sail Away to tak wspaniała piosenka, że posłucham z jeszcze większą przyjemnością![]()
"Bar Najlepsze Żeberka Hargi w pobliżu portu prawdopodobnie nie zalicza się do najlepszych lokali miasta. Obsługuje klientów, którzy preferują ilość nad jakość i rozbijają stoły, jeśli jej nie dostaną. Nie szukają potraw wyszukanych czy egzotycznych, ale wolą dania konwencjonalne, jak embriony ptaków nielotów, mielone organy w powłoce jelit, plastry ciała świń czy bulwy bylin przypalane w zwierzęcym tłuszczu; w ich gwarze określa się je jako jajka, kiełbasę, bekon i frytki."
Niestety nie za bardzo umiem śpiewać i nie wiem jak z tym będzie![]()
Soldiers of hate, nazi leaders and civilians
I will take them to where they belong
For I've seen many wars,
Heard a hundred calls to arms
Salvation is my name
Ja boie sama dośpiewam w domu, ty wrzuć nutę(ja też śpiewać nie potrafię, zatem... xD)
"Bar Najlepsze Żeberka Hargi w pobliżu portu prawdopodobnie nie zalicza się do najlepszych lokali miasta. Obsługuje klientów, którzy preferują ilość nad jakość i rozbijają stoły, jeśli jej nie dostaną. Nie szukają potraw wyszukanych czy egzotycznych, ale wolą dania konwencjonalne, jak embriony ptaków nielotów, mielone organy w powłoce jelit, plastry ciała świń czy bulwy bylin przypalane w zwierzęcym tłuszczu; w ich gwarze określa się je jako jajka, kiełbasę, bekon i frytki."
Damy radę! xD Też czasami zafałszuję tak że aż uszy bolą...Ale co tam...!
![]()
O, to ja Wami pokieruję! Znaczy nie to, że jakoś wspaniale śpiewam, ale...
Never stick your hand in my face again bitch
FUCK YOU
I don't need this shit
You stupid sadistic abusive fucking whore
How would you like to see how it feels mommy
Here it comes, get ready to die...
Drygentem będzieszja mogę pokierować
śpiewam całkiem całkiem jak się postaram
Podobnoż gadaliście nie dawno o zespole ... Nightwish. Mój styl, moje życie!!! Dzięki Domiiiinisiuuu1994!! To jest właśnie to!! Grrrr ... taki
i wogóle ... wow!!! Gitara!!
Solówka w Wishmaster jest super!! Proszę...Dzięki mnie Mazda odkryła swoje muzyczne powołanie
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)