<
Zamknięty wątek
Strona 2 z 36 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 354

Wątek: Muzyka i filmy

Zafascynowany FNiN

Domyślnie

A jakiego sluchasz, sluchacie

Domyślnie

Głównie trójki, czasami czegoś innego (sporadycznie).

Domyślnie

Muzyka: System of a Down, Simple Plan, Iron Maiden, Good Charlotte

Filmy: LOTR, SW, Sillent Hill, Omen, Pirates of the Caribbean, Czerwony Smok

Zaciekawiony FNiN

Domyślnie

Ja słucham głównie popu, czasem rocku, a ostatnio zakochałam się w piosenkach z musicalu "Taniec Wampirów" i zespołu Stare Dobre Małżeństwo.

A propos muzyki, u mnie w szkole będzie organizowany koncert walentynkowy. Chcę wystapić z kumpelkami, tylko brak nam pomysłu na piosenkę. Musi być o miłości i raczej łatwa do śpiewania. Znacie coś?
    POMOCY!!!

Zainspirowany FNiN

Domyślnie

ułóżcie piosenkę same! pisanie piosenki miłości jest banalneee

Domyślnie

A ja... A ja słucham: Metallicy, System of a down, Nirvany, Fiony Apple, Guano Apes, Jacka Kaczmarskiego, King Crimson, Red Hot Chili Peppers, My Chemical Romance, Panic! At the disco, Bullet for my Valentine, Killerpilze (rzadziej), The Bloodhound Gang, Rammstein, The Doors, Three Days Grace i ostatnio Queens of the Stone age. Wiem, dużo tego
    Filmy? Goodbye, Lenin, Władca Pierścieni, Młodzi gniewni... Nie pamiętam więcej.
    Radia: Trójka, Roxy FM

Zafascynowany FNiN

Domyślnie

O, jest druga osoba, która słucha J.Kaczmarskiego

Po tym co usłyszałem od ojca czy M.Kuronia, nie wolno nam zapomnieć o PRL'u. Wielu ludzi walczyło o to, żeby Polska wyglądała tak jak teraz, a nie była dywanikiem do wycierania butów Moskwy.
    Utwory Kaczmarskiego podnoszą na duchu, zagrzewają do walki, dodają otuchy i myślę, że taki jest ich główny cel.

W każdym razie polecam wszystkim! I mniejszym i większym!

Domyślnie

Prawie się wzruszyłam
    Jak dla mnie, to to, jak potraktowali Jacka Kuronia, że niby współpracował z UB to było... Obrzydliwe.
    Nie wiem jak ci ludzie śpią po nocach... Mnie by chyba wykończyły wyrzuty sumienia. Chyba, że żyją w takim zakłamaniu. Wtedy prawdopodobnie nie są świadomi, że besztają człowieka, który tyle dla Polski zrobił. / offtop

Zaciekawiony FNiN

Domyślnie

Ja słucham rock'a\punk rock'a\kilka piosenek hh.A najlepsze gatunki filmów to Komedie Horrory no i wiadmo , że oglądam SV (Skate Video). )

Zafascynowany FNiN

Domyślnie

Milak,

Jacka znałem osobiście. Dużo mi opowiadał. Naprawdę, czegoś takiego po prostu nie da się, wręcz nie wolno zapomnieć.

Zamknięty wątek
Strona 2 z 36 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów