A jakiego sluchasz, sluchacie![]()
A jakiego sluchasz, sluchacie![]()
Głównie trójki, czasami czegoś innego (sporadycznie).![]()
Muzyka: System of a Down, Simple Plan, Iron Maiden, Good Charlotte
Filmy: LOTR, SW, Sillent Hill, Omen, Pirates of the Caribbean, Czerwony Smok
Ja słucham głównie popu, czasem rocku, a ostatnio zakochałam się w piosenkach z musicalu "Taniec Wampirów" i zespołu Stare Dobre Małżeństwo.![]()
A propos muzyki, u mnie w szkole będzie organizowany koncert walentynkowy. Chcę wystapić z kumpelkami, tylko brak nam pomysłu na piosenkę. Musi być o miłości i raczej łatwa do śpiewania. Znacie coś?
POMOCY!!!
ułóżcie piosenkę same! pisanie piosenki miłości jest banalneee![]()
A ja... A ja słucham: Metallicy, System of a down, Nirvany, Fiony Apple, Guano Apes, Jacka Kaczmarskiego, King Crimson, Red Hot Chili Peppers, My Chemical Romance, Panic! At the disco, Bullet for my Valentine, Killerpilze (rzadziej), The Bloodhound Gang, Rammstein, The Doors, Three Days Grace i ostatnio Queens of the Stone age. Wiem, dużo tego
Filmy? Goodbye, Lenin, Władca Pierścieni, Młodzi gniewni... Nie pamiętam więcej.
Radia: Trójka, Roxy FM
O, jest druga osoba, która słucha J.Kaczmarskiego
Po tym co usłyszałem od ojca czy M.Kuronia, nie wolno nam zapomnieć o PRL'u. Wielu ludzi walczyło o to, żeby Polska wyglądała tak jak teraz, a nie była dywanikiem do wycierania butów Moskwy.
Utwory Kaczmarskiego podnoszą na duchu, zagrzewają do walki, dodają otuchy i myślę, że taki jest ich główny cel.
W każdym razie polecam wszystkim! I mniejszym i większym!
Prawie się wzruszyłam
Jak dla mnie, to to, jak potraktowali Jacka Kuronia, że niby współpracował z UB to było... Obrzydliwe.
Nie wiem jak ci ludzie śpią po nocach... Mnie by chyba wykończyły wyrzuty sumienia. Chyba, że żyją w takim zakłamaniu. Wtedy prawdopodobnie nie są świadomi, że besztają człowieka, który tyle dla Polski zrobił. / offtop
Ja słucham rock'a\punk rock'a\kilka piosenek hh.A najlepsze gatunki filmów to Komedie Horrory no i wiadmo , że oglądam SV (Skate Video).)
Milak,
Jacka znałem osobiście. Dużo mi opowiadał. Naprawdę, czegoś takiego po prostu nie da się, wręcz nie wolno zapomnieć.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)