Podobają mi scenki z Manfredem
Podobają mi scenki z Manfredem
Książka rewelacyjna, jak tylko zacząłem ją czytać nie mogłem się oderwać. Po przeczytaniu zainspirowała mnie tak bardzo, że rzuciłem się po kolejna serwie i wreszcie trafiłem na to forum![]()
Ostatnio edytowane przez Fileas ; 20-03-13 o 09:59
Mój mały raj http://www.twojraj.com.pl
Wątek ze spisywaniem pojawił się w innych częściach. Ta i bez niego była świetna. Zwłaszcza akcja poszukiwawcza Niki![]()
Książka prawie idealna! Nie pasowało trochę to ze Świetym Mikołajem, ale nie przeszkadzało mi to jakoś bardzo.![]()
To co mi się najbardziej podobało, to oczywiście gra słowna (zresztą jak w każdej części) Niesamowite poczucie humoru, barwne postaci... W dość ciekawy sposób została opisana szkoła oraz dom Felixa :p hehe Felix, Net i Nika to jedna z najlepszych moich serii, tuż obok ZWIADOWCÓW. Podziwiam autora za bujną wyobraźnię oraz dziękuję za wiele wzmianek na temat techniki oraz wynalazków. Pozdrawiam
![]()
Postacie nie mają jeszcze wyrobionego charakteru, ale po za tym spoko.
Ostatnio edytowane przez Mortenka ; 11-09-14 o 16:55
ja nie czytałam ponieważ nie ma jej w naszej bibliotece, ale za niedługo albo sobie kupie albo wypożyczę z biblioteki miejskiej <3
1 część była bardzo fajna bo była świetnym wprowadzeniem do reszty serii. Trochę nie podobały mi się momenty z duchami ale ogólnie to lol.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)