Podobaj± mi scenki z Manfredem
Podobaj± mi scenki z Manfredem
Ksi±¿ka rewelacyjna, jak tylko zacz±³em j± czytaæ nie mog³em siê oderwaæ. Po przeczytaniu zainspirowa³a mnie tak bardzo, ¿e rzuci³em siê po kolejna serwie i wreszcie trafi³em na to forum
Ostatnio edytowane przez Fileas ; 20-03-13 o 09:59
Mój ma³y raj http://www.twojraj.com.pl
W±tek ze spisywaniem pojawi³ siê w innych czê¶ciach. Ta i bez niego by³a ¶wietna. Zw³aszcza akcja poszukiwawcza Niki
Ksi±¿ka prawie idealna! Nie pasowa³o trochê to ze ¦wietym Miko³ajem, ale nie przeszkadza³o mi to jako¶ bardzo.
To co mi siê najbardziej podoba³o, to oczywi¶cie gra s³owna (zreszt± jak w ka¿dej czê¶ci) Niesamowite poczucie humoru, barwne postaci... W do¶æ ciekawy sposób zosta³a opisana szko³a oraz dom Felixa :p hehe Felix, Net i Nika to jedna z najlepszych moich serii, tu¿ obok ZWIADOWCÓW. Podziwiam autora za bujn± wyobra¼niê oraz dziêkujê za wiele wzmianek na temat techniki oraz wynalazków. Pozdrawiam
Postacie nie maj± jeszcze wyrobionego charakteru, ale po za tym spoko.
Ostatnio edytowane przez Mortenka ; 11-09-14 o 16:55
ja nie czyta³am poniewa¿ nie ma jej w naszej bibliotece, ale za nied³ugo albo sobie kupie albo wypo¿yczê z biblioteki miejskiej <3
1 czê¶æ by³a bardzo fajna bo by³a ¶wietnym wprowadzeniem do reszty serii. Trochê nie podoba³y mi siê momenty z duchami ale ogólnie to lol.
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten w±tek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)