Podobno ciekawy... Nie chcę poznawać książki przed jej przeczytaniem... Bo to byłby bezsens...Zamieszczone przez cysiu_misiu
Podobno ciekawy... Nie chcę poznawać książki przed jej przeczytaniem... Bo to byłby bezsens...Zamieszczone przez cysiu_misiu
Ja raczej kupie, ale muszę się rozejrzeć, bo nie chce kupować przez neta i płacić za przesyłkę.![]()
EDIT: Znalazłem recenzję Verticala, na dole jest też coś o FNiN, ale kilka słów. [url=http://www.literatura.gildia.pl/tworcy/rafal_kosik/vertical/recenzje:370d2]Tutaj.[/url:370d2]
No więc ja kupiłem na Targach daną tu wyżej książkę od 15 lat, ledwo obronioną od zarekwirowania przez p. Kosika. Dziś zacząłem czytać. Całkiem dobre. Czy ktoś z was może też już ma swoją opinię?
Odgrzeję tego tygodniowego kotleta.
Wczoraj skończyłem czytać "Vertical" i muszę przyznać, że moja odczucia się bardzo pozytywne. Tak dobrej fantastyki dawno nie czytałem.
Btw. Rafał mówił, że kolejna książka kierowana głównie do dorosłych i o tematyce fantastycznej wyjdzie w połowie 2007![]()
Skończyłem Vertical dziś rano. Książka jest super, lecz zgubiłem się gdzieś w pobycie na zamku i opowieściach robota. W końcu niewiele zrozumiałem z końcówki xD
Mnie zagiął opis supła na linie i ogólnie cała końcówka.
No więc konkretnie o tym mówię. Mniej więcej od momentu tej "igły" nic nie zrozumiałem. Może będzie Vertical 2Albo jego pozioma odmiana na kontynuację
![]()
![]()
ja niedawno skonczylam i .... podoba mi sie ale ie wiem ... pogubiłam się jak wypłyneli z tego miasta podwodnego - musze przeczytac jeszcze razogólnie fajna tylko teraz mi sie śni ze mój zastęp zachorował na tę chorobę
![]()
3bik, on dopiero zaczyna! Bez przesady... Co do Verticalu to nie czytałem i czytać nie zamierzam. 1 Nie za bardzo odpowiednia. 2 Czytałem fragment i mnie nie zaciekawił.
Dopiero zaczyna, dlatego taki miły dla niego jestem. Zresztą ja tylko stwierdzam fakty, przecież nie napisałem:
"Jesteś bucem i zaraz ci konto skasuję" tylko go poinstruowałem. 3bik.
PS.
1.Moderator ma zawsze rację
2.Jeśli nie ma, patrz punkt pierwszy.
Każdą sprawę można rozwiązać w trojaki sposób: dobrze, źle i po mojemu.
Fear leads to anger; anger leads to hate; hate leads to suffering. - Yoda
"Cudzej pizzy się nie zeżera!"
~Buka
Mhm... nie zgadzam sie z punktem pierwszym...ale ciii... ja tego nie napisałama co do Verticala, czytałam i osobiście polecam, bardzo fajnie napisane, coś nowego jeżeli chodzi o ten gatunek
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)