Nie mogę się doczekać. Myślicie, że ma sześć palców u każdej ręki, czy sześć razem w obu?
Nie mogę się doczekać. Myślicie, że ma sześć palców u każdej ręki, czy sześć razem w obu?
A mi sie wydaje ze nie o to chodzi. Może chodzi o robota który ma 6 "podajników"? albo gościu który ma tylko po 3 palce u kazdej reki.
pomysl z robotem mi się podobamysle ze to bedzie cos w tym stylu, albo moze to bedzie jakas nowa roslinka prof.Butlera??
Bardzo prawdopodobne. Skoro Tajemnica Kredokrada była o roślince, to może Metoda Sześciopalczastego też...Zamieszczone przez olemka
![]()
a właściwie to o czym byla Tajemnica Krdokrada? (wiem ze nie na temat ale i tak narazie nic tu sie nie dzieje wiec co to zaszkodzi-chyba nic prawda?) bo mi sie nie udalo jej zdobyc
wiec moze jakies krociutkie streszczenie
?? prosze
![]()
Na pewno chodzi o człowieka. Kredokrad był o stworze, to teraz kolej na człowieka. Może być też robot ale stawiam na człowieka.
no i jak przeczytaliscie już?? ciekawe czy bedzie inna mozliwosc aby zdobyc "szesciopalczastego" oprocz wtedy na targach? ktos cos o tym wie?
Niezłe, czytałem. Może dostaniecie, jak napiszecie do Rafała Kosika, bo jak wychodziłe z PKiN to zostało ich jeszcze strasznie dużo.
Ah, więc byłeś tam. Jeżeli pamiętasz dwóch chłopaków stojących za p. Kosikiem, to jednym z nich byłem ja![]()
Na serio???![]()
![]()
To byłeś ty ????
![]()
![]()
![]()
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)