Cześć,
Są wakacje, więc może bylibyście chętni na zorganizowanie takiego zlotu fanowskiego? Gdzieś np. nad morzem czy w górach?
---
POŻYCZKA ONLINE
//No ale linki do pożyczek to sobie darujmy. //kam193
Cześć,
Są wakacje, więc może bylibyście chętni na zorganizowanie takiego zlotu fanowskiego? Gdzieś np. nad morzem czy w górach?
---
POŻYCZKA ONLINE
//No ale linki do pożyczek to sobie darujmy. //kam193
Ostatnio edytowane przez kam193 ; 23-07-17 o 17:45 Powód: usunięty link reklamowy
Cześć fajni
Między morzem a górami chyba xd Poza konwentami raczej nigdy nie udało nam się spotkać w innym miejscu niż Warszawa (większą grupą niż powiedzmy 5 osób).
Ostatnio edytowane przez Isaa ; 01-07-17 o 22:25
O ile kiedyś nie było ze spotkaniami problemu tak teraz mam wrażenie, że ciężko byłoby nam sie spotkać, każdy ma prace, studia, konwenty, jakoś to szybko wszystko leci. Zazwyczaj spotykaliśmy się na konwentach, kiedyś w całkiem dużych grupach, teraz forum umiera i nas ubywa, chociaż mamy ze sobą kontakt prywatny. Kiedyś bym poszła na takie coś w 100%, mogłabym pomóc w organizacji żeby było z rozmachem, w porozumieniu z Kosikami, teraz najzwyczajniej brak mi czasu...
[2014-10-26 23:28]Patrycjolona: Swoja drogą, to Buka rysowała tę nikę w banerze?
[2014-10-26 23:28]Mortenka: spójrz na cycki
[2014-10-26 23:28]Mortenka: i się domyśl xD
Ja to bym kiedyś pojechał na taki Pyrkon, tylko, że bez Pyrkonu i nie do Poznania, a w jakieś bardziej ustronne miejsce, ale jest tak jak Buka mówi - nikomu się nie chce, nikt nie będzie miał czasu, za starzy jesteśmy na to wszystko, a potem na takim Pyrkonie nie wiadomo czy iść na konwent czy na piwo
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)