Teraz w pracy mam ka¿dy weekend wolny, ale i tak wolê wiedzieæ z wiêkszym wyprzedzeniem, ale raczej nie mam problemów z ¿adnym terminem.
Teraz w pracy mam ka¿dy weekend wolny, ale i tak wolê wiedzieæ z wiêkszym wyprzedzeniem, ale raczej nie mam problemów z ¿adnym terminem.
Zamieszczone przez Rafa³ Kosik, Vertical
To 7 stycznia? Byle nie jako¶ mocno rano.
Pu³kownik Aureliano Buendia zorganizowa³ trzydzie¶ci dwa zbrojne powstania i wszystkie przegra³. Wyszed³ ca³o z czternastu zamachów, siedemdziesiêciu trzech zasadzek i sprzed wycelowanych w niego karabinów plutonu egzekucyjnego. Odrzuci³ do¿ywotni± rentê ofiarowan± mu po wojnie i do pó¼nej staro¶ci utrzymywa³ siê ze sprzeda¿y z³otych rybek.
7 stycznia brzmi dobrze.
- [...] Eee... A co znale¼li¶my?
- Zobaczysz. Idziemy do pa³acu. Sprowad¼ Anguê, mo¿e byæ nam potrzebna. I przygotuj nakaz rewizji.
- To znaczy m³ot, sir?
Vimes i Marchewa,
Na glinianych nogach, T. Pratchett
Ko³o 12-12:30 to wystarczaj±co "nie mocno rano"?
Od biedy mo¿e byæ.
Pu³kownik Aureliano Buendia zorganizowa³ trzydzie¶ci dwa zbrojne powstania i wszystkie przegra³. Wyszed³ ca³o z czternastu zamachów, siedemdziesiêciu trzech zasadzek i sprzed wycelowanych w niego karabinów plutonu egzekucyjnego. Odrzuci³ do¿ywotni± rentê ofiarowan± mu po wojnie i do pó¼nej staro¶ci utrzymywa³ siê ze sprzeda¿y z³otych rybek.
Mo¿emy i¶æ na Torwar, tam jest bardzo ciep³o, mniej ludzi i jest otwarte w soboty od 18.30 do 20.00![]()
Nie wiem, czy jednak nie lepiej by³oby najpierw i¶æ na lodowisko, a pó¼niej na planszówki/kawê/piwo ni¿ na odwrót![]()
- [...] Eee... A co znale¼li¶my?
- Zobaczysz. Idziemy do pa³acu. Sprowad¼ Anguê, mo¿e byæ nam potrzebna. I przygotuj nakaz rewizji.
- To znaczy m³ot, sir?
Vimes i Marchewa,
Na glinianych nogach, T. Pratchett
Mo¿na pój¶æ na wspania³e polskie piwo, ³y¿wy a potem jeszcze raz na piwo. Zw³aszcza, ¿e czê¶æ z nas pewnie zjedzie siê do Warszawy w pi±tek, a to ma wiadome konsekwencje.
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten w±tek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)