Mi pasuj± wszystkie terminy poza 5ym, chyba ¿e wieczorem.
Mi pasuj± wszystkie terminy poza 5ym, chyba ¿e wieczorem.
Mnie pasuje ka¿dy termin prócz 8 stycznia. No i bylebym tylko siê dowiedzia³ najpó¼niej tydzieñ przed koñcem grudnia.
Zamieszczone przez Rafa³ Kosik, Vertical
Mi pasuje 6, 5 na pewno nie, a 2 i 3 raczej nie, ale jeszcze nie jestem pewna
Okej, to mam tak± propozycjê: 5 kto mo¿e przyje¿d¿a do mnie do mieszkania na planszówki. £y¿wy sobie wyje¼dzicie nastêpnego dnia, a ja uniknê zapalenia gard³a, które by na pewno nast±pi³o. Drago, Fileas, kto¶ jeszcze?
[dzi¶ 14:57]Zegarmistrz: ja mam teoriê odno¶nie tego - po prostu papier, ok³adka, zapach, to wszystko nam siê kojarzy z czytaniem, czyli czym¶ fajnym i to kwestia przyzwyczajenia, trochê jak psy Paw³owa, widz±c now± ksi±¿kê czy czuj±c zapach farby drukarskiej, odczuwamy przyjemno¶æ, bo te nam siê kojarz± z istot± ksi±¿ki - czytaniem
[dzi¶ 14:58]Drago: czyli tak jakby orgazm na widok ksi±¿ki?
[dzi¶ 16:56]Drago: Magda, my tylko kontemplujemy Twoje matematyczne kszta³ty
JA!
teg³upielimityznaków
Wiêc, jakby kto¶ nie zrozumia³, spoko, 6 stycznia macie ³y¿wy, a 5 stycznia u mnie jest spêd planszówkowy z noclegiem. Na razie zapisani s±:
Drago
Danisz
Hiszpan
Isaa
edit:
Mortenka
Mogê przenocowaæ na maksie 5 osób na kanapach i pewnie jeszcze ze 3-4 w ¶piworach je¶li ze sob± we¼miecie.
Ostatnio edytowane przez Addictowa ; 15-12-15 o 16:30
[dzi¶ 14:57]Zegarmistrz: ja mam teoriê odno¶nie tego - po prostu papier, ok³adka, zapach, to wszystko nam siê kojarzy z czytaniem, czyli czym¶ fajnym i to kwestia przyzwyczajenia, trochê jak psy Paw³owa, widz±c now± ksi±¿kê czy czuj±c zapach farby drukarskiej, odczuwamy przyjemno¶æ, bo te nam siê kojarz± z istot± ksi±¿ki - czytaniem
[dzi¶ 14:58]Drago: czyli tak jakby orgazm na widok ksi±¿ki?
[dzi¶ 16:56]Drago: Magda, my tylko kontemplujemy Twoje matematyczne kszta³ty
Ja pewnie bêdê spa³ oddzielnie.
Pu³kownik Aureliano Buendia zorganizowa³ trzydzie¶ci dwa zbrojne powstania i wszystkie przegra³. Wyszed³ ca³o z czternastu zamachów, siedemdziesiêciu trzech zasadzek i sprzed wycelowanych w niego karabinów plutonu egzekucyjnego. Odrzuci³ do¿ywotni± rentê ofiarowan± mu po wojnie i do pó¼nej staro¶ci utrzymywa³ siê ze sprzeda¿y z³otych rybek.
Ja siê zg³aszam¶piê u siebie
O której godzinie siê spotykamy i na które lodowisko idziemy? Je¶li na Narodowy, to sesje s± o 13.00, 14.45, 16.30 i bilety kosztuj± 13 z³. Je¶li chcemy i¶æ na jakie¶ otwarte lodowisko, to s± przy PKiN i na starówce, s± do¶æ ma³e, mo¿e byæ zimno i du¿o ludzi, ale s± za darmo i nie trzeba rezerwowaæ. Podrzuci³am jeszcze pomys³ Figlowiska, z centrum jedzie siê tam tyle samo co na Narodowy, jest kryte, du¿e i nie trzeba rezerwowaæ, ale to du¿o dalej od Magdy, wiêc wiêkszo¶ci osób pewnie siê nie op³aca. Je¶li zdecydujemy siê na Narodowy, to ja mogê kupiæ bilety, tylko muszê wiedzieæ dok³adnie ile. Ja osobi¶cie jestem za lodowiskiem na stadionie o 13.00![]()
Jak dla mnie Narodowy jest najlepsz± opcj±. To bêdzie dzieñ wolny i na darmowych (i ma³ych) lodowiskach mog± byæ takie t³umy, ¿e du¿o sobie nie poje¼dzimy.
Spojrza³em jeszcze na to Figlowisko. Kto¶ z was tam ju¿ kiedy¶ by³? Dojazd to my¶lê nie jest problem, tylko pytanie, czy te¿ nie bêdzie t³umów? Niby cenowo wychodzi podobnie, ale jest ponad dwa razy mniejsze ni¿ na Narodowym.
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten w±tek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)