<
+ Odpowiedz w tym w±tku
Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 21 do 30 z 46
    Zegix Awatar Zegarmistrz
    Do³±czy³
    Jan 2007
    P³eæ

Domy¶lnie Odp: Warszawskie ³y¿wy

Hm, jak 6 stycznia, to wstêpnie i ja, i Nili bêdziemy, wiêc pamiêtajcie o nas . Ale na krótko przed terminami jeszcze siê odezwê konkretniej. Tak w³a¶ciwie, dlaczego 6 stycznia, to jest termin, który zosta³ wy³oniony drog± eliminacji, bo inne nie pasuj±, czy taki pierwszy proponowany i zosta³, bo wszystkim pasuje? (Addictowej np nie, z tego co widzê)

Moderator FNiN Awatar Mortenka
    Do³±czy³
    Nov 2010
    P³eæ

Hiszpan, w tym roku s± te¿ lodowiska pod PKiN i na starym rynku. Te dwa s± z tego co kojarzê darmowe (???), zostaje op³ata za wypo¿yczenie ³y¿ew. No i tam nie ma problemu z rezerwacj±, jest za to problem z przeludnieniem. S± w wygodniejszych miejscach, bo centrum i starówka, ale dojazd do Narodowego nie jest jaki¶ skomplikowany wiêc chyba ten czynnik nie jest szczególnie wa¿ny.

Osobi¶cie wolê nawet zap³aciæ, ¿eby tylko nie wpadaæ co chwilê na innych ludzi z powodu przeludnienia. Koszty chyba nie by³y takie straszne, tym bardziej jak znów siê uda grupowe wej¶cie wykupiæ. I dojazd tez jest spoko, z tego co pamiêtam kiedy¶ jechali¶my SKM a teraz jest te¿ metro. Wiêc dla mnie Narodowy jest najfajniejsz± opcj±. Ale pozostaje pytanie co s±dz± inni?
    No i co w koñcu z t± dat±? 6 stycznia? Niech wszyscy zainteresowani napisz±, czy im pasuje czy nie.
    Moje posty zawieraj± tylko i wy³±cznie moj± w³asn± opiniê, chyba, ¿e jest napisane inaczej.
    __________________________________________________ _________________________

Infrastruktura Polski i nie tylko:

Masz barna! Awatar Isaa
    Do³±czy³
    Feb 2013
    P³eæ

Domy¶lnie

Mi tam pasuje 6.

S³ony Awatar Karmel
    Do³±czy³
    Jul 2011
    P³eæ

Mi te¿ bardzo pasuje 6, wrêcz chyba tylko teraz

Lunatyk Awatar Drago
    Do³±czy³
    Sep 2008
    P³eæ

Mo¿e byæ
    Cytat Zamieszczone przez Rafa³ Kosik, Vertical
    A tak naprawdê, otrzymaæ po ¶mierci £askê Jasno¶ci mo¿e tylko cz³owiek doskonale niewierz±cy, bo tylko jego prawe uczynki p³yn± ze szlachetnych, bezinteresownych pobudek, a nie ze strachu przed str±ceniem w Wieczny Mrok.

Dawniej FNiN_addict Awatar Addictowa
    Do³±czy³
    May 2009
    P³eæ

CZY MOGÊ WAS B£AGAÆ BARDZO O JAKIKOLWIEK INNY DZIEÑ? Bardzo, bardzo chcê siê z wami zobaczyæ, ale szóstego nie ma szans, bo wtedy jadê do rodziny na ¶wiêta (greckokatolickie). Serio ¿aden inny dzieñ wam nie pasuje? W ogóle sk±d pewno¶æ ¿e 6 stycznia bêdzie otwarte?

2 albo 3 stycznia mo¿e kto¶?
    Ostatnio edytowane przez Addictowa ; 13-12-15 o 18:36
    [dzi¶ 14:57]Zegarmistrz: ja mam teoriê odno¶nie tego - po prostu papier, ok³adka, zapach, to wszystko nam siê kojarzy z czytaniem, czyli czym¶ fajnym i to kwestia przyzwyczajenia, trochê jak psy Paw³owa, widz±c now± ksi±¿kê czy czuj±c zapach farby drukarskiej, odczuwamy przyjemno¶æ, bo te nam siê kojarz± z istot± ksi±¿ki - czytaniem
    [dzi¶ 14:58]Drago: czyli tak jakby orgazm na widok ksi±¿ki?

[dzi¶ 16:56]Drago: Magda, my tylko kontemplujemy Twoje matematyczne kszta³ty

Masz barna! Awatar Isaa
    Do³±czy³
    Feb 2013
    P³eæ

w cenniku jest napisane: "Sobota – Niedziela oraz 25.12.2015 r. – 06.01.2016 r.
    Dok³adnie to tutaj.

Ja ewentualnie mogê 5, mam kupiony bilet (na poci±g), ale je¶li siê uprzecie bardzo i prze³o¿ycie, to pójdê tylko z Kamil±.

PS. Magda, je¶li jeste¶ tego 5 w Warszawie, to te¿ mo¿na co¶ zorganizowaæ

Antyspiskowiec Awatar kam193
    Do³±czy³
    Apr 2009
    P³eæ

Mi pasuj± oba terminy (6, 5).
    Dobranoc.
    Doba powinna trwaæ 30 godzin!

Skargi, pro¶by, odwo³ania do mnie - poradnik > > >
    - [...] Eee... A co znale¼li¶my?
    - Zobaczysz. Idziemy do pa³acu. Sprowad¼ Anguê, mo¿e byæ nam potrzebna. I przygotuj nakaz rewizji.
    - To znaczy m³ot, sir?

Vimes i Marchewa,
    Na glinianych nogach, T. Pratchett

Wokulski Awatar Fileas
    Do³±czy³
    Mar 2012
    P³eæ

Mi pasuje i 2 i 5 i 6, 3 niezbyt, ale w ostateczno¶ci do zrobienia.
    Pu³kownik Aureliano Buendia zorganizowa³ trzydzie¶ci dwa zbrojne powstania i wszystkie przegra³. Wyszed³ ca³o z czternastu zamachów, siedemdziesiêciu trzech zasadzek i sprzed wycelowanych w niego karabinów plutonu egzekucyjnego. Odrzuci³ do¿ywotni± rentê ofiarowan± mu po wojnie i do pó¼nej staro¶ci utrzymywa³ siê ze sprzeda¿y z³otych rybek.

+ Odpowiedz w tym w±tku
Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni

Informacje o w±tku

U¿ytkownicy przegl±daj±cy ten w±tek

Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten w±tek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
Odwied¼ nas na Google+!
wspiera nas:
©FNiN.eu 2006-2022. Wszelkie prawa zastrze¿one.
Developed by: Hern.as

Strona korzysta z plików cookies. Je¶li nie chcesz,
by pliki cookies by³y zapisywane na Twoim dysku
zmieñ ustawienia swojej przegl±darki.
Rekomendacje: Quizado.com - Symulator Familiady, zorganizuj swoj± w³asn± Familiadê