Numer 1.
Numer 2.
Numer 3.
Numer 4.
Numer 5.
Numer 6.
Numer 7.
Numer 8.
Numer 9.
Numer 10.
Numer 11.
Numer 12.
Numer 13.
Numer 14.
Numer 15.
Numer 16.
Numer 17.
Numer 18.
Numer 19.
Numer 20.
Numer 21.
Numer 22.
Numer 23.
Numer 24.
Numer 25.
Numer 26.
Numer 27.
Numer 28.
Numer 29.
Numer 30.
Numer 31.
Numer 32.
Numer 33.
Numer 34.
Numer 35.
Numer 36.
Numer 37.
Numer 38.
Numer 39.
Numer 40.
Numer 41.
Numer 42.
Numer 43.
Numer 44.
Numer 45.
Numer 46.
Numer 47.
Te wszystkie okładki są niezłe, ale daleko im do poprzednich. A poza tym wszystkie inne były ANIMOWANE!!! Nie może teraz nagle być ''normalnej''. Ludzie!!! Zróbcie coś!!! ( ja już podjąłem pewne kroki )Chyba chodzi o to, ze zbyt realistyczna. Poprzednie ewidentnie wyglądały na rysowane, były wyraźne kontury etc. Po prostu miały niepowtarzalny Kosikowy styl, z którego osobiście też nie chciałabym rezygnować, mimo niezaprzeczalnych talentów.Eee...że co?
Słyszałeś o Sherlocku Holmesie? Zaraz go poznasz. Oczywiście to twoje śledztwo, ale dam ci dobrą radę. Daj mu 5 minut i uważnie wysłuchaj tego, co ci powie. Tylko powstrzymaj się... nie walnij go.
Może teraz trzeba zrobić drugi konkurs. Okładka kosikowa czy konkursowa?![]()
Według mnie okładka Klaudii nie jest "zbyt" realistyczna. I podoba mi się, że wybrano okładkę, która nie nawiązuje bezpośrednio do kosikowego stylu - w końcu po co robić konkurs na kopiowanie Kosika? Okładka Klaudii pokazuje zupełnie inne podejście i całkowicie normalne, że nie każdemu spodoba się wyjątek od reguły okładek robionych przez Autora - ja jednak uważam, że jest to fajny, oryginalny krok, który wyróżni i tę część, i całą serię.
Uważam też, że wśród prac jest naprawdę wiele świetnych, które mogłyby służyć za okładkę i pokazaliście tu ogromny talent - i siłą rzeczy, wybór Jury nie mógł pokrywać się z gustami wszystkich. I chętnie zobaczyłbym tę część w przynajmniej kilku wariantach okładkowych, bo prace na to zasługują, ale to chyba kompletnie niewykonalne.![]()
- [...] Eee... A co znaleźliśmy?
- Zobaczysz. Idziemy do pałacu. Sprowadź Anguę, może być nam potrzebna. I przygotuj nakaz rewizji.
- To znaczy młot, sir?
Vimes i Marchewa,
Na glinianych nogach, T. Pratchett
Cóż, gusta są różne, zdania podzielone ale ostateczny wybór i tak nie należy do nas. Zresztą, jak to mówią nie oceniaj książki po okładce. A kto wie, może właśnie treść i look będą ze sobą świetnie współgrać.
A skoro okładka już jest wybrana, to teraz już naprawdę nie mogę się doczekać tej książki. Najbardziej to czekam na fragmenty z Laurą.![]()
Uwielbiam tę serię. Jak to mówił pewien znany chomik: "To jest kultowe!"![]()
Słyszałeś o Sherlocku Holmesie? Zaraz go poznasz. Oczywiście to twoje śledztwo, ale dam ci dobrą radę. Daj mu 5 minut i uważnie wysłuchaj tego, co ci powie. Tylko powstrzymaj się... nie walnij go.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)