Co preferujecie?
//Jako autor tematu powinna¶ siê wypowiedzieæ jako pierwsza, warto by by³o dodaæ uzasadnienie//Buczka
Co preferujecie?
//Jako autor tematu powinna¶ siê wypowiedzieæ jako pierwsza, warto by by³o dodaæ uzasadnienie//Buczka
Ostatnio edytowane przez Bookish'a ; 28-03-15 o 14:18
ksi±¿ka tradycyjna
,,Lepiej zaliczaæ siê do niektórych, ni¿ do wszystkich. "
~Andrzej Sapkowski – ,,Krew elfów"
Ja wolê papierowe ksi±¿ki, jednak czê¶ciej korzystam z ebooków. Jest to du¿o praktyczniejsze, bo aktualnie mieszkam na wsi s±siaduj±cej z ma³ym miasteczkiem i wszelkie nowo¶ci czytelnicze dochodz± mocno opó¼nione. Natomiast do zakupów wysy³kowych mam powa¿ny uraz, wiêc wolê kupowaæ ebooki. Je¶li mogê to wybieram ksi±¿ki, ale moja biblioteczka na czytniku jest du¿o wiêksza od tej na pó³kach.
Papier
Btw, chyba ju¿ by³ kiedy¶ taki temat
Olejmy wszystko, liczy siê tylko to co teraz
Ty jeste¶ blisko, wiêc mogê nawet dzi¶ umieraæ
I tak prze¿y³em wiêcej ni¿ przeciêtniacy
Bo nie ba³em siê wzi±æ swojego ¿ycia w swoje ³apy
Tradycyjna, chocia¿ ebooka nigdy nie mia³am.Ale my¶lê, ¿e by mi nie przypasowa³.
Cherry - w³a¶nie u mnie tendencja jest podobna, zawsze powtarza³am, ¿e ksi±¿ka to ksi±¿ka: ma byæ papier i zapach druku, ale w praktyce jednak ebooki wygrywaj±.
Nie zajmuj± miejsca w domu, mo¿na je szybciej kupiæ no i nie da siê ukryæ, ¿e s± tañsze (ostatnio kupi³am ebook - nowo¶æ Dukaja za 10z³, podczas gdy stare powie¶ci tego autora w formie tradycyjnej kosztuj± k.50z³).
Ostatnio edytowane przez Drago ; 29-03-15 o 17:51
TradycyjnaNie ma to jednak jak pow±chaæ ¶wie¿o wydrukowan± ksi±¿kê, poprzewracaæ kartki i poszele¶ciæ stronami.
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten w±tek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)