Jak my¶licie, w której czê¶ci Felix, Net i Nika mieli najniebezpieczniejsze zadanie? Osobi¶cie uwa¿am, ¿e w 3K.
Ps. Sorry, ¿e to nia ankieta, ale nie lubiê ich tworzyæ.
Jak my¶licie, w której czê¶ci Felix, Net i Nika mieli najniebezpieczniejsze zadanie? Osobi¶cie uwa¿am, ¿e w 3K.
Ps. Sorry, ¿e to nia ankieta, ale nie lubiê ich tworzyæ.
Hmmmm, trudny wybór, ale wg mnie to w czê¶ci Orbitalny Spisek i Orbitalny Spisek 2, bo miasto by³o zagro¿one nie?
Ale w 3K, gdyby nie pokonali kuzynek, mog³y by one chcieæ przej±æ cia³o np. prezydenta (choæ by³oby to niezwykle trudne), a wtedy nie by³o by najlepiej. Albo w ¦Z - FNiN mogliby nie¼le namieszaæ w czasie.
Wydaje mi siê, ¿e albo w OS1 i OS2 albo w ¦Z1 i ¦Z2, w koñcu mogli na zawsze pozostaæ w innej rzeczywisto¶ci!![]()
Najbardziej "ba³am siê" o Nikê w 3K, zastanawia³am siê jak to siê stanie, ¿e wyst±pi w nastêpnych czê¶ciach, skoro jedn± nog± by³a ju¿ w grobie.No i oczywi¶cie ¦0, zastanawia³am siê jak wyjd± z tych pomieszanych alter¶wiatów.
Wed³ug mnie najtrudniejsze - i najbardziej niebezpieczne - zadanie mieli w ¦0 i ¦02. Pod koniec po prostu nie ogarnia³am ju¿ tych wszystkich alter¶wiatów i w pewnym momencie naprawdê mia³am wra¿enie, ¿e superpaczce nie uda siê wróciæ do ¦wiata Zero.
– A tak w³a¶ciwie, co oznacza tre¶æ tego egzorcyzmu?
– Id¼ st±d i wychêdo¿ siê sam.
~ "Ostatnie ¯yczenie", Andrzej Sapkowski
Wed³ug mnie najniebezpieczniejsza by³a GNL albo ¦0 i ¦02.
Najbardziej martwi³am siê o Nikê w 3K, ale chyba najwiêkszym niebezpieczeñstwem by³ bunt maszyn, tam mog³o ich co¶ rozatominizowaæ
Uwa¿am, ¿e najniebezpieczniejszy by³ OS, GNL oraz 3K.
Ostatnio edytowane przez Drago ; 29-03-15 o 17:50
,,Lepiej zaliczaæ siê do niektórych, ni¿ do wszystkich. "
~Andrzej Sapkowski – ,,Krew elfów"
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten w±tek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)