Kurna no, akredytowac się czy nie, oto jest pytanie. Troche kasy to jest, a nie wiem, jak będzie z poprawkami we wrześniu
Kurna no, akredytowac się czy nie, oto jest pytanie. Troche kasy to jest, a nie wiem, jak będzie z poprawkami we wrześniu
Zawsze możecie przyjechać tylko na weekend, albo od piątku wieczorem, jeśli by Wam się chciało. Za samą sobotę i niedzielę zapłacilibyście 60 zł akredytując się na miejscu (jeśli dobrze kojarzę), a dodatkowo będziecie mieć miejsce w sleepie. Więc, chłopaki, nie marudzić, tylko się akredytować!
Przypominam że są osoby z forum zamieszkujące Bielsko
założę się że mają przestronne domy noclegowe
a tak bardziej serio
- 80zł za akredytację gratulacje
- 200 miejsc w szkole noclegowej gratulacje
- moim zdaniem tegoroczna 'grafika konwentu' jest beznadziejna
Podsumowując mam wydawać łącznie jakieś dwie stówy na akredytacje żarcie pociągi na drugi koniec kraju żeby nie trafiać do szkoły noclegowej i być zbędnym milczącym dodatkiem do grupy konwentowej - zupełnie irracjonalne
akredytuję się
Brytyjski oficer, przełom wieku XVIII i XIX:
- Wy, Francuzi, walczycie o pieniądze - my Brytyjczycy walczymy o honor!
Odpowiedź Roberta Surcoufa, francuskiego korsarza:
- Sir, ludzie walczą o to czego najbardziej im brak.
Beka z tego konwentu, wydać z 1k pln by spać w aucie czy coś, lol.
Ostatnio edytowane przez Drago ; 23-06-14 o 09:39
Olejmy wszystko, liczy się tylko to co teraz
Ty jesteś blisko, więc mogę nawet dziś umierać
I tak przeżyłem więcej niż przeciętniacy
Bo nie bałem się wziąć swojego życia w swoje łapy
Wiecie co wam powiem? Zapisałem się! Czekam na jakiś cud z nieba i powiększenie stanu konta, żebym mógł zapłacić
Edit: Zapłacone!
Dla tych co jeszcze nie zauważyli - dostępny jest już program Polconu:
http://2014.polcon.pl/program
Zamieszczone przez Rafał Kosik, Vertical
Organizatorzy planują także wrzucenie programu na konwentowicz.pl, jakby ktoś się zastanawiał.
Dzisiaj ostatni dzień akredytacji online i możliwości zaoszczędzenia 10 zł, gdyby ktoś się jeszcze zastanawiał. Miejsca w sleeproomie też są...
Ostatnio edytowane przez Zegarmistrz ; 31-08-14 o 22:50
Jeśli chodzi o mój przyjazd, to zastanawiam się nad dwiema opcjami:
- Będę albo o 10:35 - trochę za wcześnie, ale przynajmniej bezpośredni.
- lub o 12:47 - lepsza godzina, ale 2 przesiadki
Osobiście chętniej wybrałbym ten wcześniejszy, ale tylko jeśli ktoś też będzie wcześniej, bo mnie samemu nie chce się siedzieć.
Jak Wy przyjeżdżacie?
Zamieszczone przez Rafał Kosik, Vertical
A wiesz, jak daleko od dworca jest konwent (gdziekolwiek on się tam dzieje)? Bo busy jadące najkrócej są w BB 13:25 (nie wiem, czy chce mi się czekać aż tyle) albo 15 (to nie wiem, czy zdążę). Znając siebie, będę wcześniej, ale to się okaże na 100 pro, kiedy kupię bilet.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)