Dziki Zeg :*
Tylko jeli wemiesz ze sob antywibratory. :*
[dzi 14:57]Zegarmistrz: ja mam teori odnonie tego - po prostu papier, okadka, zapach, to wszystko nam si kojarzy z czytaniem, czyli czym fajnym i to kwestia przyzwyczajenia, troch jak psy Pawowa, widzc now ksik czy czujc zapach farby drukarskiej, odczuwamy przyjemno, bo te nam si kojarz z istot ksiki - czytaniem
[dzi 14:58]Drago: czyli tak jakby orgazm na widok ksiki?
[dzi 16:56]Drago: Magda, my tylko kontemplujemy Twoje matematyczne ksztaty
http://rafalkosik.com/majowe-spotkania24 maja Warszawa - Stadion Narodowy (Al. Ks.J. Poniatowskiego 1): autografy godz. 15.00 (stoisko 83 Firmy Ksigarskiej Olesiejuk, sektor D9) oraz spotkanie w ramach "Szkoy detektyww" godz. 17.00 (scena dziecica, poziom -1, Galeria).
W Warszawie (...) bdzie mona zdoby zeszyt z premierowym opowiadaniem Felix, Net i Nika oraz Koszmarna Podr, w Warszawie rwnie premierowe ksiki: Amelia i Kuba. Godzina duchw oraz Kuba i Amelia. Godzina duchw.
Ja moe bd w sobot.
Cisza na froncie RPG - Oglny
No to moe spotkajmy si o 13 przy kompasie. Pjdziemy co zje i pojedziemy na stadion.
Co pniej wyniknie to si zobaczy![]()
Zamieszczone przez Rafa Kosik, Vertical
Zmiana planw!
Spotykamy si o godzinie 11:00 na kompasie (przy PKiN).
Ja bd od 10 cay dzie na targach wic pod kompas nie bd si przebija. Za due kolejki przy kasach bd eby 2 razy sta![]()
By w panteonie amerykaskich wynalazcw. wiat straci wizjonera. To wymowne, e dua cz ludzkoci dowiedziaa si o jego mierci z urzdze, ktre zaprojektowa.
-Barack Obama o Steavie Jobsie
Ja bd najwczeniej o 15:00 wic moe si wyrobi na autografy. Przy tym bd na pewno.
Cisza na froncie RPG - Oglny
Kto jedzie i chce si z nami spotka, a nie ma mojego numeru, to niech pisze do mnie na pw.
A macie jakie plany co robi po tagach? Gdzie idziemy? Co chcecie robi?
Stoj teraz w przedugiej kolejce na podpis Kosika.
Aktualnie 1 uytkownik(w) przeglda ten wtek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 goci)