Ja nie słyszałem, żeby scenariusz był już ukończony - o ile wiem, cały czas się tworzy. Myślę, że o rozpoczęciu zdjęć byśmy wiedzieli, a póki co brak jakichkolwiek informacji o tym.
Ja nie słyszałem, żeby scenariusz był już ukończony - o ile wiem, cały czas się tworzy. Myślę, że o rozpoczęciu zdjęć byśmy wiedzieli, a póki co brak jakichkolwiek informacji o tym.
- [...] Eee... A co znaleźliśmy?
- Zobaczysz. Idziemy do pałacu. Sprowadź Anguę, może być nam potrzebna. I przygotuj nakaz rewizji.
- To znaczy młot, sir?
Vimes i Marchewa,
Na glinianych nogach, T. Pratchett
http://rafalkosik.com/wesolych-swiat-6#comments
Pan Rafał napisał,że produkcja 3K jest na razie zawieszona.
Ja to tam nie wiem o żadnym filmie trzecia kuzyka, ale teoretycznie możliwa katastrofa wyszła według mnie całkiem nie źle... szkoda tylko że wycieli rok 2060 i moment w którym Nika próbowała uratować swoją mamę i w ogóle szkoda że wycieli tyle fajnych scen i przenieśli nas tylko do Londynu dzień póżniej od wskoczenia do Wunrungu i do bez kształta. A aktorzy grali całkiem nie żle, chociarz mogło być lepiej.
a inne części? Filmy są nie od początku?? (może nie jestem poinformowana o wszystkim, ale jest tylko film:
Felix, Net i Nika oraz Teoretycznie Możliwa Katastrofa
poprawcie jeżeli się mylę <3
Unicorn, póki co jest tylko jeden film i jak sama zauważyłaś nie jest na podstawie pierwszej części .
Biedne dziecko matfizu
Fajnie że będzie film tylko Laura powinna mieć jednak czerwone włosy.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)