Czy wiecie coś na temat flmu 3K?
Jak na razie powstaje scenariusz. Chyba tylko tyle wiadomo...
Ostatnio edytowane przez Stempel ; 27-02-14 o 14:47
"Nie wiem, jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na maczugi"
Albert Einstein
Nie mogę się doczekać filmu TRZECIA KUZYNKA!
Ostatnio edytowane przez Drago ; 08-03-14 o 20:07
Ja też nie mogę się doczekać, ale to dopiero za rok....
Ostatnio edytowane przez Drago ; 08-03-14 o 20:07
Wiadomo tylko, że powstaje scenariusz i przeszło przez któryś etap w konkursie o dofinansowanie (ale chyba nie ostateczny).
Aha. Dzięki. Powiadomicie jeżeli będziecie coś więcej wiedzieć?
Ostatnio edytowane przez Drago ; 08-03-14 o 20:08
Jasne, kiedy będzie coś wiadomo, to informacja pojawi się w newsach lub na facebooku.
- [...] Eee... A co znaleźliśmy?
- Zobaczysz. Idziemy do pałacu. Sprowadź Anguę, może być nam potrzebna. I przygotuj nakaz rewizji.
- To znaczy młot, sir?
Vimes i Marchewa,
Na glinianych nogach, T. Pratchett
Zastanawia mnie, co będzie z aktorami grającymi FNiN. Jeśli będą ci sami, to dorośli ludzie w rolach gimnazjalistów nie wypadną dobrze. Poza tym, moim zdaniem w TMK strasznie słabo grali. Z drugiej strony, jeśli pojawią się inni odtwórcy tych ról, to filmy stracą ciągłość. Chociaż... W sumie to i tak już straciły: najpierw ekranizacja drugiej części serii, a potem siódmej .
Ostatnio edytowane przez Stempel ; 08-03-14 o 17:20
"Nie wiem, jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na maczugi"
Albert Einstein
Zgadzam się.
//Pisząc post, staraj się go rozwinąć, uzasadnić. Dwuzdaniowe "zgadzam się" nie rozwija dyskusji. //kam193
Ostatnio edytowane przez kam193 ; 08-03-14 o 20:30
Osobiście myślę, że ten film wyjdzie lepiej od TMK, patrząc już na samą fabułę, a właściwie jej ilość... Tutaj książka jest bardziej zwięzła, przez co miejmy nadzieję, wytną tylko co mniej istotne dla akcji fragmenty... Chociaż niektóre cekawe sceny znikną pewnie przez samą potrzebną ilość efektów specjalnych... Cóż... Po filmie TKM nie spodziewałam się wiele, ale liczę, że 3K wyjdzie zdecydowanie lepiej.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)