Oczywiście![]()
Oczywiście![]()
PROGRAM
znaki
I can't drown my demons, they know how to swim
No niestety zmiana planu...W sobotę będę na 100%, może też w piątek albo niedzielę.
"Vive in umbra, utinam lucem creare"
"My, sadyści, wiemy jak bawić się bez małaWiemy jak katować, by ofiara zapłakałaTo jest ta cudowna krew
To jest nasz morderczy zewMamy noże, których nie ma nikt innyDo zabawy ogień i sznurNa pale nawlekamy niewinnych
15 dni zostało ,większość chętnych wpisana, przelew z pokerstarsów w drodze na konto, to może zacznę standardowe ustalenia?:
W poznaniu będę jakoś między 11:00 - 11:30~
Jak ktoś chce mój numer to pw czy coś
Olejmy wszystko, liczy się tylko to co teraz
Ty jesteś blisko, więc mogę nawet dziś umierać
I tak przeżyłem więcej niż przeciętniacy
Bo nie bałem się wziąć swojego życia w swoje łapy
Mój kierowca ma dyżur od 10:00, więc jakoś tak po 9:00 będę w Poznaniu.
BTW, czy ja przegapiłam czy nie ma przedsprzedaży wejściówek? W sensie w poprzednich latach chyba można było zapłacić wcześniej...
[2014-10-26 23:28]Patrycjolona: Swoja drogą, to Buka rysowała tę nikę w banerze?
[2014-10-26 23:28]Mortenka: spójrz na cycki
[2014-10-26 23:28]Mortenka: i się domyśl xD
O ile nic nie pomyliłem, to nie ma przedsprzedaży wejściówek i nie będzie... Ale otworzą więcej kas. Taak...
Ja jeszcze nie wiem, o której będę, bo możliwe, że jakoś potwornie w nocy albo i nawet w sobotę dopiero, a możliwe, że normalnie, jak najwcześniej się uda w piątek.
Na pyrkonie?BTW, czy ja przegapiłam czy nie ma przedsprzedaży wejściówek? W sensie w poprzednich latach chyba można było zapłacić wcześniej...
Na polconie były.
Olejmy wszystko, liczy się tylko to co teraz
Ty jesteś blisko, więc mogę nawet dziś umierać
I tak przeżyłem więcej niż przeciętniacy
Bo nie bałem się wziąć swojego życia w swoje łapy
Niczego nie przegapiłaś, Buka
Nie przewidujemy preakredytacji, a koszt akredytacji nie wzrośnie z upływem czasu. Uprzejmie informujemy, że nie będzie możliwości kupna akredytacji przy użyciu karty płatniczej.
Na pewno? Wydaje mi się, że kiedyś była możliwość wcześniejszego zapłacenia...
Pfff. Jeszcze kartą nie można płacić.
[2014-10-26 23:28]Patrycjolona: Swoja drogą, to Buka rysowała tę nikę w banerze?
[2014-10-26 23:28]Mortenka: spójrz na cycki
[2014-10-26 23:28]Mortenka: i się domyśl xD
Buka, co najwyżej możesz się zarejestrować i podać dane, to pracownik na kasie będzie miał mniej do wprowadzenia.
Zamieszczone przez Rafał Kosik, Vertical
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)